Skap drømmebadet med møbelserien Mari fra Linn Bad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Skap drømmebadet med møbelserien Mari fra Linn Bad

Mari baderomsmøbel i hvit matt fra Linn Bad

Med møbelserien Mari fra Linn Bad som utgangspunkt, kan du enkelt skape drømmebadet.

Å velge baderomsmøbler er et viktig valg. Møbelserien du velger skal naturlig nok være av god kvalitet, den skal gjerne ha smarte løsninger til oppbevaring, og helst et tidløst design som du vil trives med i flere år.

Den skal også ha flere kombinasjonsmuligheter, slik at du har muligheten til å skape et bad som er akkurat slik du ønsker det. 

Alt dette har den norske baderomsprodusenten Linn Bad, som holder til i Vik i Sogn, tatt høyde for da de utviklet møbelserien «Mari». 

En møbelserie i nordisk design

Møbelserien «Mari» består av servantskap med skuffer i flere ulike størrelser, hvor du kan velge mellom enkel eller dobbel servant og ulike speil, speilskap og høyskap.

Linn Bad Mari baderomsmøbel 120 cm i hvit matt

LINN BAD MARI I HVIT MATT: Mari-serien kommer i flere bredder, her i 120 cm. Serien kommer med håndtak i krom eller i sort - som på bildet. Det praktiske høyskapet gir deg mye plass til oppbevaring.

Resultatet er en møbelserie i nordisk design med mange kombinasjoner, og et perfekt utgangspunkt for å skape drømmebadet.  

Tips! Serien kommer også i en smal variant (se bilde under), med 36,5 cm dybde.

Linn Bad Mari Smal baderomsmøbel i grå matt

LINN BAD MARI SMAL: Mari smal har bare 36,5 cm dybde, noe som gjør at du kan innrede mindre bad uten å gi slipp på følelsen av luksus. Her ser du den i grå matt.

Tidløse farger 

Mari-serien kommer i fargene hvit matt, hvit høyglans, lys eik, grå matt og sort matt. 

Hvit er en bestselger her i Norge. Med denne fargen som utgangspunkt kan du holde resten av designet lyst, eller skape kontraster med sort eller mørk grå, alt ettersom hva du foretrekker. Du kan også velge å dekorere med sterkere farger på for eksempel tekstiler eller tilbehør.

LINN BAD MARI I GRÅ MATT: Mari grå matt er en varm og nydelig gråfarge – helt i takt med trendbildet. Her er den i 100 cm bredde med Freya porselensservant og Finden speil.

En annen favoritt er lys eik. Dette materialet gir en varm og fin stemning på baderommet, og kler – i likhet med hvitt – kontraster og fargerikt tilbehør. Kombinasjonen lys eik og rene linjer passer perfekt til den nordiske stilen som er veldig populær nå. 

Linn Bad Mari baderomsmøbel 80 cm i lys eik

LINN BAD MARI I LYS EIK: Mari i lys eik bringer naturen inn på badet. Her i 80 cm med Heine porselensservant og Vik speil med frostet lysfelt oppe og nede.

Tilpass badet med personlige detaljer 

Det er ofte de små detaljene som er med på å gi deg en god start på dagen, og «Mari»-serien kommer med flere smarte løsninger, som speilskap med LED-lys og høyskap med både skuffer og hyller. 

Med praktiske skuffeinndelere i eik eller glass kan du holde orden på alt fra hårstrikk til smykker og neglelakk, og med disse i baderomsskuffene vil du aldri mer måtte rote rundt i en uoversiktlig skuff for å finne det du trenger. 

Høyskapet i serien tar liten plass på badet, men gir mye oppbevaring, og vi anbefaler å velge en skapinnredning som består av både skuffer og hyller - slik at du enklest mulig kan holde orden i håndklær og andre baderomsprodukter.

Linn Bad Mari baderomsmøbel med praktisk skuffeinndeling

MYE OPPBEVARING: Med praktisk skuffeinndeling blir det enkelt å holde orden på baderommet.

I «Mari»-serien kan du også velge mellom vanlig speil eller speilskap, avhengig av hvor stort behov du har for oppbevaring. 

Et stort speil med god belysning vil få badet til å virke større, mens et speilskap vil bidra med enda mer skapplass, noe mange har stort behov for.

Speilet kan du tilpasse etter hva du har behov for, som integrert LED-lys, over- og underlys, speilfolie og stikkontakt inne i skapet.

Linn Bad Mari baderomsmøbel 120 cm i sort matt

LINN BAD MARI I SORT MATT: Nyeste medlemmet i Mari-serien er fronter i sort matt. Sort er veldig i tiden, og kan kombineres med mange ulike farger. Her ser du Mari sort matt i 120 cm bredde med Heine porselensservant og Vange speil. 

Se hele «Mari»-serien her, og finn utgangspunktet for ditt drømmebad.

Følg oss gjerne på Pinterest og Instagram for mer inspirasjon til baderommet, eller les flere artikler her

 

0 Klikk & hent kr 0,00