Mari møbelserie fra Linn Bad

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Mari møbelserie fra Linn Bad

Mari baderomsmoebel hvit
Mari baderomsmøbel hvit

Baderomstrendene for 2016/ 2017 representerer nordisk design med naturlige materialer som tre, keramikk og stein. I tillegg ønsker vi oss funksjonelle kvalitetsprodukter og smart oppbevaring.

Baderomsmøbler produsert i Norge

Mari baderomsmøbler er en nyhet fra den tradisjonsrike baderomsprodusenten Linn Bad fra Vik i Sogn og Fjordane. Kvaliteten på materialer og løsninger, sammen med miljøbevissthet har vært viktig i utviklingsprosessen og gjenspeiles i resultatet. Møblene gir en ryddig og ren stil på baderommet, samtidig som du får kvalitetsprodukter som varer lenge!

 

 

Baderomsinnredning med mange muligheter

Å velge en baderomsserie med flere kombinasjonsmuligheter gir deg muligheten til å få badet akkurat slik du ønsker det. Baderomsserien Mari består av servantskap med skuffer i flere ulike størrelser, enkel eller dobbel porselenservant med god plass rundt bassenget, speil eller speilskap, i tillegg til høyskap. Mari baderomsmøbel lys eik og mørk grå vegg.jpg
Mari baderomsmøbel i lys eik, her vist i 120cm bredde med Saga porselensvask.

Hvit høyglans er fortsatt en bestselger i Norge, men lys, hvitbeiset eik er på full fart innFargen lys eik gir en varm og fin stemning på baderommet- her har en malt veggen bak møbelet med en dempet blåfarge som gjør seg veldig godt til møbelet.

Et stort speil med god belysning får badet til å virke større. Stikkontakten er innfelt på siden av speilet og et frostet lysfelt oppe og nede gir godt lys også ut i rommet. Innfelte håndtak gir en sømløs overgang til fronten, samtidig som den skaper litt kontrast og liv til møbelet.

 

 

Hold orden i skuffene

Skuffeinnledere i eik eller glass skaper orden i rotet - og en litt enklere morgen! Gode oppbevaringsløsninger gjør det også enklere å holde badet rent. Skuffeinndelere til denne møbelserien er laget i resirkulerbart materiale som ikke belaster miljøet på samme måte som for eksempel plast.

Baderomsskuffe- inndeling.jpg
Skuffeinndelere i eik

 

 

Hvite baderomsmøbler

Hvit er fargen for renhet og innbyr til ro og velvære. Med hvite baderomsmøbler kan du holde deg til en lys skala ved å kombinere ulike toner av hvitt, skap kontraster med sort eller mørk grå, eller legg til noen sterkere farger på for eksempel tekstiler, tilbehør eller fliser. Her har en fokusert på et lyst baderom hvor det store vinduet kommer til sin rett og tekstiler i mørk grå sammen med trekrakken og grønne planter gir liv til rommet.

Grønne planter, dekorative interiørelementer som hengelamper, tepper, bilder på veggen, stoler eller en benk hører også med i trendbildet på baderommet.

Et speilskap gir god oppbevaring på baderommet. Skapet på bildet har integrert LED-lys, over- og underlys, speilfolie og stikkontakt inne i skapet. 

Se hvordan Susanne Swegen har stylet baderomsserien Ingrid med grønne planter og tekstiler.

Baderom- hvite møbler-stort vindu.jpg
Mari hvit høyglans, 80 cm skap og speilskap.

 

 

Naturlige materialer

Materialbruken med lys eik og rene linjer tar badet ditt rett inn i den nordiske naturen. Her har en beholdt en rustikk teglsteinvegg og plassert møbelet under takvinduet. En fin stol og grønne planter gir også dette badet det lille ekstra.

Mari baderomsmøbel lys eik.jpg
Mari lys eik 80 cm bredde med Saga porselensservant

Se hvordan Henriette Amlie fra Designlykke.no skaper spennende kontraster på badet.

 

 

Høyskap med god oppbevaring

Et høyskap tar liten plass på badet, men gir til gjengjeld mye god oppbevaringsplass. Velg et med en kombinasjon av skuffer og hyller for å holde god orden i håndklær og baderomsprodukter.

Høyskap i 40 cm med innvendige skuffer og hyller i dør.
Høyskap i 40 cm med innvendige skuffer og hyller i dør.

 

 

Inspirasjon til baderommet

Vi har samlet spennende baderomsinspirasjon og gode råd når du skal pusse opp badet her på comfort.no, i tillegg kan du også følge Comfort på Instagram og Comfort på Facebook.