Lys og nordisk stil på baderommet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Lys og nordisk stil på baderommet

Comfort_bad_0072.jpg

Rene linjer, grønne planter og treverk skaper en frisk og oppdatert stil på badet ditt. Få tips fra interiørstylisten her!

Møblene på badet er viktige for å holde badet ryddig, rent og funksjonelt. Dette baderommet er innredet av stylist og interiørblogger Susanne Swegen, susanneswegen.blogspot.com. Hun har fokusert på god oppbevaringsplass, lyse og rene linjer og et materialvalg med inspirasjon fra naturen.

Baderomsmøbler med god oppbevaringsplass

Baderomsmøbelet Ingrid fra Linn Bad er hele 160 cm bredt og har en dobbel servant med god plass til oppbevaring rundt vasken. Her har Susanne skapt et frodig uttrykk med bugnende grønne planter, fine skåler, duftlys og såper.

Comfort baderomsinspirasjon Linn Bad.jpg 
Ingrid baderomsmøbel fra Linn Bad.

Vegghengt høyskap kan også henges opp ved siden av hverandre som en kommode slik Susanne har gjort her. Da får du god oppbevaringsplass til håndklær og plass til å sette frem planter, bilder og lys for å skape et frodig og nordisk preg på baderommet. Skal du pusse opp badet og sette inn en veggskål isteden for å ha toalettet stående på gulvet, kan du be rørleggeren lage en hylle over toalettet til oppbevaring. Et annet lurt tips er å be rørleggeren gjøre det samme inne i dusjen. En innebygget hylle til sjampo og såper gjør det enklere å holde orden også i dusjen.

Comfort_bad_0020.jpg 
Høyskap fra Linn Bad

 

Hvit servantkran

Ved å bruke hvite servantkraner skaper en et lett og rent uttrykk, samtidig som det gir det lille ekstra på badet. Servantkranen heter Spillo og kommer fra den Italienske produsenten FIMA Carlo Frattini. Du kan bestille alle kraner fra FIMA i fargene sort, hvitt, bronse, gull og krom. Du kan lese mer om hvite servantkraner her.

FIMA hvit servantkran 
Servantkran fra FIMA Carlo Frattini - kun hos Comfort.

Stilren dusjløsning

Dusjveggene fra Element og det lekre dusjarmaturat fra FIMA Carlo Frattini gir et stilrent uttrykk sammen med den avlange slukristen fra Purus Line. De avlange slukene kan plasseres tett inntill veggen slik at du slipper å stå på sluket i dusjen. De passer også til store fliser og kommer i mange ulike utførelser og materialer. Du kan lese mer om disse slukene her.

Comfort_bad_0063.jpg

Element dusjvegger får du kun hos Comfort.

Comfort_bad_0659.jpg

FIMA Carlo Frattini innbygningsarmatur til dusj.

Naturmaterialer
Marmor, treverk, planter, glass og keramikk gir et nordisk og stilrent preg på baderommet. Små stilleben gjør seg like godt på badet som i resten av boligen - sett sammen noen av dine favoritter også her og få en helhetlig stil i boligen.

 

Baderomsinspirasjon Comfort

 

Comfort_bad_0177.jpg

Grønne planter
Grønne planter frisker opp og skaper et godt inneklima også på badet. Her kan du lese mer om hvilke planter som trives best på badet.

Comfort_bad_0183.jpg

For mer baderomsinspirasjon, tips og råd- se her. Du finner oss også på Instagram; @comfort.no og på Facebook; Comfort- Kjeden.

Comfort pusser opp badet ditt fra A til Å - ta kontakt med din nærmeste faghandel her

Foto; Jimmy Linus