Slik får du en lys og nordisk stil på baderommet

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Slik får du en lys og nordisk stil på baderommet

Lyst bad med baderomsmøbler i lyst treverk

Få stylistens beste tips til interiør på badet.

Å ha det fint på baderommet gjør det i alle fall litt enklere å stå opp en trøtt morgen. Men hva skal til for å skape et lyst og innbydende baderom? 

Under kan du se hvordan interiørstylist Susanne Swegen med små grep har innredet et baderom i lys og nordisk stil. Hun har fokusert på god oppbevaringsplass, lyse og rene linjer og materialer inspirert av naturen.

Baderomsmøbler med god oppbevaringsplass

På baderommet er det smart med mye oppbevaringsplass, og et baderomsmøbel som holder badet både ryddig, rent og funksjonelt er et must.  

En smart investering om dere er flere som skal bruke baderommet samtidig, er baderomsmøbelet Ingrid fra Linn Bad. Det er hele 160 centimeter bredt, og har dobbel servant med god plass til oppbevaring rundt vasken. 

LYS OG NORDISK BADEROMSINNREDNING: Ingrid baderomsmøbel fra den norske møbelprodusenten Linn Bad.

Ønsker du ekstra mye oppbevaring, kan du henge opp to vegghengte høyskap ved siden av hverandre som en kommode – slik Susanne har gjort på bildene under. Da får du god plass til gode, myke håndklær, bugnende grønne planter, fine skåler og duftlys.

Har du planer om å pusse opp baderommet, og skal bytte ut et gulvstående toalett med et vegghengt toalett? Et godt tips er å be rørleggeren om å lage en hylle over toalettet til oppbevaring, slik som på bildet under. 

Et annet tips er å be rørleggeren gjøre det samme i dusjen. En innebygget hylle til sjampo og såper gjør det enklere å holde orden.

SMART OPPBEVARING: Med sideskap fra Linn Bad får du plutselig mye mer oppbevaringsplass på baderommet.

FOKUS PÅ DETALJER: Duftlys, planter og fine bokser gir det lille ekstra til baderommet. 

Stilrent uttrykk med dusjhjørne og designsluk

Det finnes mange ulike dusjløsninger, som dusjkabinett og dusjhjørne med dusjdører.

Med et dusjhjørne bestående av dusjvegger fra Element og FIMA Carlo Frattini Piazza termostat med innbygningsboks, får du et stilrent og minimalistisk uttrykk på baderommet.

Når du skal velge sluk, kan du velge blant de mange designslukene våre. En avlang slukrist kan i motsetning til tradisjonelle sluk plasseres tett inntil veggen, slik at du slipper å stå på sluket når du dusjer. Slike «designsluk» passer også til store fliser, og kommer i mange utførelser og materialer.

STILRENT DUSJOMRÅDE: Skap et stilrent og minimalistisk uttrykk på baderommet med dusjhjørne og innebygd dusjløsning.

Gå for naturmaterialer og grønne planter

Ifølge Dagny Thurmann-Moe, ekspert innen farge- og trendforecasting hos Dagny Fargestudio, er naturmaterialer på baderommet en god investering med tanke på kvalitet. I tillegg viser forskning at pulsen og stressnivået vårt synker når vi tar på treverk. Da passer det bra at materialer som tre og marmor gjør seg godt på et baderom i lys og nordisk stil, særlig i kombinasjon med glass og keramikk.

Dekorer også gjerne med grønne planter rundt om på baderommet og skap din egen lille oase. Grønne planter frisker opp og skaper et godt inneklima. Her kan du lese om hvilke planter som trives best på baderommet.

EN OASE PÅ BADEROMMET: Skap din egen lille oase med grønne planter og sukkulenter på baderommet.

Følg oss gjerne på Pinterest og Instagram for mer inspirasjon til baderommet! 

FOTO: Jimmy Linus

0 Klikk & hent kr 0,00