Linn bad baderomsmøbler – norsk tradisjon og design

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Dette kjennetegner baderomsmøbler fra Linn Bad

Linn Bad Selma baderomsmøbel med eikestaver og skuffer

Velger du baderomsmøbler fra Linn Bad, velger du kortreist kvalitet, god funksjonalitet og norsk design. Det er det få som angrer på.

Fokus på funksjonalitet og design har gjort Linn Bad til en av Norges største produsenter av baderomsmøbler. I over 40 år har de designet og produsert baderomsmøbler i Vik i Sogn, og står bak klassiske serier som «Ingrid» og «Mari». 

Møbler med funksjonalitet og design

Vi nordmenn er kjent for å være opptatt av både funksjonalitet og design, uten at det ene skal gå på bekostning av det andre. Dette kjennetegner også baderomsmøblene fra Linn Bad. 

De ulike møbelseriene er utviklet spesielt for det norske folk, og er basert på 40 år med samtaler om hva vi nordmenn mener er et praktisk bad, og hva vi drømmer om når det kommer til badet. Resultatet er møbler som passer perfekt til det norske familielivet, og som har mange smarte løsninger som vil gi deg en enklere hverdag.

Linn Bad Mari baderomsmøbel 120 cm i sort matt

MARI-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomserien Mari fra Linn bad i nordisk design med mange kombinasjonsmuligheter. Her ser du Mari i 120 cm bredde og i sort matt

Linn Bad Ingrid baderomsmøbel 80 cm i sort matt

INGRID-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomserien Ingrid fra Linn Bad har et tidløst og stilrent uttrykk, med mye plass og mange variasjonsmuligheter. Her er serien i 80 cm bredde og i sort matt.

I flere av seriene kan du velge skuffer med praktiske skuffeinndelere i eik eller glass. Disse hjelper deg holde orden på alt fra hårstrikk til smykker og neglelakk, og bidrar til at du aldri mer må rote rundt i en uoversiktlig skuff for å finne det du trenger.

Du kan også få høyskap med både skuffer og hyller, slik at du enkelt kan holde orden i håndklær og andre småting. Speilene kommer med valgmuligheter som integrert LED-lys, over- og underlys, speilfolie og integrert stikkontakt.

Les også: Skap drømmebadet med møbelserien «Mari» fra Linn Bad 

Linn Bad Selma baderomsmøbel med eikestaver og dobbel høyde

SELMA-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomsserien Selma fra Linn Bad kommer med eikestaver i heltre eik, svartlakkert eik eller med glatte fronter. Her med eikestaver og dobbel høyde.

Enkel montering

Baderomsmøblene fra Linn Bad har et skandinavisk og stilrent uttrykk, som er et perfekt utgangspunkt når du vil skape drømmebadet ditt. 

En av de største fordelene med møbler fra Linn Bad, er at de leveres ferdig sammensatt. Det er altså bare sluttmonteringen på baderommet som gjenstår, og våre rørleggere hjelper deg så klart med monteringen om du ønsker det.

Linn Bad Emma baderomsmøbel 120 cm i fargen isbre

EMMA-SERIEN FRA LINN BAD: Baderomsserien Emma fra Linn Bad er inspirert av Sogn med den vakre naturen med de dype dalene og den mektige Sognefjorden. Her i 120 cm og fargen isbre.

Se mer av det det store utvalget av baderomsmøbler fra Linn Bad her! 

0 Klikk & hent kr 0,00