Kataloger for egne merkevarer | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Kataloger for egne merkevarer

Kataloger for egne merkevarer

Vi kan med stolthet presentere våre nyeste produktkataloger for våre egne merkevarer, Laga og AQA. Merkevarene kombinerer moderne, nordisk design med god verdi for pengene. La deg inspirere av det brede sortimentet, alt fra baderomsmøbler til servanter og armaturer. Skap badet tilpasset dine drømmer og personlighet.

Laga Produktkatalog

Laga-serien er utviklet i tett samarbeid med våre leverandører og dyktige fagfolk. Produktene kjennetegnes av at det er moderne, nordisk og naturlig. Kvalitetsprodukter til badet. Utforsk serien i produktkatalogen her, og for prisliste på produktene, sjekk her.

Comfort-Laga-egne-merkevarer-kataloger-935x984-ny.jpg

AQA Produktkatalog

AQA er også en av Comforts egne merkevarer. AQA består av kvalitetsprodukter testet og godkjent av våre dyktige fagfolk. Å gi badet et nytt liv trenger ikke å koste dyrt, det er hva vi ønsker å presentere i serien AQA. Du får virkelig verdi for pengene ved å velge produkter fra AQA. Utforsk serien i produktkatalogen her.

Comfort-egne-merkevarer-AQA-2023-935x984.jpg

Utforske vårt omfattende utvalg av Laga og AQA-produkter. Du kan også hente deg en katalog i en av våre Comfort-butikker.

0 Klikk & hent kr 0,00