Inspirasjon til baderommet fra danske Dansani | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Inspirasjon til baderommet fra danske Dansani

Danske baderomsmøbler fra Dansani

Uansett om du har stort bad, lite bad eller kanskje bad med skråtak – med baderomsmøbler fra danske Dansani blir hverdagen litt lettere.

Vi bruker mye tid på badet. Det er gjerne her vi tilbringer dagens første og siste minutter, og det er ofte her kampen mot tidsklemma foregår i morgentimene.

Baderomsmøbler som både er funksjonelle og av høy kvalitet er derfor en viktig brikke i puslespillet for å få en litt enklere hverdag.

Dette er en oppgave den danske produsenten Dansani har tatt på alvor. De lager baderomsmøbler som gjør livet litt lettere, blant annet gjennom god funksjonalitet, enkle løsninger og naturlige linjer og materialer – som du kan kombinere og sette sammen som du selv vil. 

Les også: Ikke glem dette når du skal velge baderomsmøbler

STILREN BADEROMSINNREDNING: Dansani Inzo er et komplett modulært møbelsystem med uendelige kombinasjonsmuligheter. Her ser du baderomsserien i 100 cm.

Til deg med lite baderom

Har du et lite eller smalt baderom vet du at det handler om å spare inn centimeter der du kan, slik at rommet vil oppleves som både større og mer funksjonelt.

Dansani har baderomsmøbler helt ned i 40 cm bredde, blant annet Dansani Inzo 40 cm møbelsett i høyglans. Denne passer også perfekt om du skal innrede et lite gjestetoalett!

TIL MINDRE BADEROM: Dansani Inzo 40 cm møbelsett med Mico Menuet porselensservant, speil og skap i hvit høyglans.

Til deg med baderom som har skråtak

Har du et baderom med skråtak, kan det være en utfordring å finne en innredning som gjør at du får brukt all plassen på en smart måte. Med møbelsettet Dansani Inzo, kan du utnytte taket til din fordel. 

Den asymmetriske løsningen lar deg utnytte plassen under skråtak.

Baderomsmøbler bad med skråtak. Dansani Zaro.

TIL STØRRE BADEROM: Har du et baderom med skråvegg, og synes det er vanskelig å vite hvordan du utnytter plassen best mulig? En baderomsinnredning med benkeplate kan løse utfordringen og samtidig gi deg mye praktisk oppbevaringsplass.  

Til deg som drømmer om elegant minimalisme

Det som kjennetegner baderomsseriene til Dansani, er at de har et minimalistisk og naturlig uttrykk. Foretrekker du den lyse og nordiske stilen, vil både Inzo-serien og Calidris-serien passe fint inn på baderommet ditt.

Spesielt vil Dansani Inzo, som kjennetegnes av rene og elegante linjer, skape et stilfullt og minimalistisk baderom. 

DANSANI INZO: Oppgrader baderommet med den stilfulle og minimalistiske baderomsserien Dansani Inzo, her i fargen grå matt.

Få orden i sakene

Med baderomsmøbler fra Dansani er det enkelt å holde orden i sakene. Møblene har flere smarte løsninger som gjør at skap og skuffer kan organiseres på mange ulike måter. Det gjør at du hele tiden har full oversikt over alt du har av produkter, hårbørster, sminkekoster og annet.

Skuffene i baderomsmøblene i Dansani har to ulike skuffeinnsatser i eiketre: Luksus og Komfort. Komfort har romdeler og metallinnsats til småting, mens Luksus har innebygget LED-lys og stikkontakt i nederste skuff. Begge versjonene har praktisk sklisikker gummimatte, som sørger for at ting holder seg på sin plass.

DANSANI INZO: Det er vanskelig å ikke falle for Dansani Inzo-serien. Her får du minimalisme, eleganse og smarte løsninger i ett.

Vil du ta en nærmere titt på baderomsmøblene fra Dansani? Ta turen innom en av våre mange butikker

0 Klikk & hent kr 0,00