Inspirasjon til baderommet fra danske Dansani | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Inspirasjon til baderommet fra danske Dansani

Dansani Inzo baderomøbel 220 cm i nordisk eik med Moon speil med sort ramme

Uansett om du har stort bad, lite bad eller kanskje bad med skråtak – med baderomsmøbler fra danske Dansani blir hverdagen litt lettere.

Vi bruker mye tid på badet. Det er gjerne her vi tilbringer dagens første og siste minutter, og det er ofte her kampen mot tidsklemma foregår i morgentimene.

Baderomsmøbler som både er funksjonelle og av høy kvalitet er derfor en viktig brikke i puslespillet for å få en litt enklere hverdag.

Dette er en oppgave den danske produsenten Dansani har tatt på alvor. De lager baderomsmøbler som gjør livet litt lettere, blant annet gjennom god funksjonalitet, enkle løsninger og naturlige linjer og materialer – som du kan kombinere og sette sammen som du selv vil. 

Les også: Ikke glem dette når du skal velge baderomsmøbler

Dansani Inzo modulbasert møbelsystem med vegg til vegg løsning under skråtak

Dansani Inzo baderomsmøbel i hvit matt med benkeplate og praktisk skuffeinnsats

MODULBASERT: Møbelserien «Inzo» fra Dansani er et komplett modulært møbelsystem med uendelige kombinasjonsmuligheter. Her ser du baderomserien i 100 cm hvit matt samt en skreddersydd løsning fra vegg til vegg i 240 cm.

Til deg med lite baderom

Har du et lite eller smalt baderom vet du at det handler om å spare inn centimeter der du kan, slik at rommet vil oppleves som både større og mer funksjonelt. Dansani har tenkt på dette og har baderomsmøbler helt ned i 40 cm bredde.

Dansani Inzo 40 cm baderomsmøbel i hvit matt for mindre baderom

TIL MINDRE BADEROM: «Inzo» 40 cm baderomsmøbel fra Dansani i hvit matt med «Micro Menuet» porselensservant med speil. Et godt tips til et mindre bad er å utnytte veggplassen – kanskje du har plass til ett eller flere overskap over toalettet?

Har du et langt, men smalt baderom kan det være lurt å utnytte veggplassen uten at du mister albuerom eller muligheten til å være flere på badet samtidig. Dansani gir deg muligheten til å velge en smalere dybde på servantskapet.

Dansani Inzo 160 cm baderomsmøbel i sort gummi med servant etter mål

SMALT BADEROM: «Inzo» 180 cm baderomsmøbel fra Dansani i sort gummi med «Mini Minore» servant etter mål.

Til deg med stort baderom

Har du et større baderom har du rom for til å tenke større. Et større bad gir også plass til flere, og da kan det være lurt å dele opp badet i flere soner samt gå for dobbel servant – slik at flere får plass til å dele morgenstellet foran speilet.

Dansani Inzo 220 cm baderomsmøbel i nordisk eik med dobbel servant

ROM TIL FLERE: «Inzo» 220 cm baderomsmøbel fra Dansani i nordisk eik med dobbel servant, og «Moon»-speil med sort ramme.

Til deg med baderom som har skråtak

Har du et baderom med skråtak, kan det være en utfordring å finne en innredning som gjør at du får utnyttet plassen på en smart måte.

Dansani Inzo 160 cm baderomsmøbel i grå ask med asymmetrisk løsning for skråtak

ASYMMETRISK LØSNING: Har du et baderom med skråvegg, og synes det er vanskelig å vite hvordan du utnytter plassen best mulig? En baderomsinnredning med benkeplate kan løse utfordringen og samtidig gi deg mye praktisk oppbevaringsplass. Her ser du «Inzo» 160 cm baderomsmøbel fra Dansani i grå ask med «Stadium» frittstående servant og «Silestone» benkeplate.

Til deg som drømmer farger

Du kan selvsagt gå for et hvitt baderomsmøbel, men Dansani gir deg mulighet til å velge akkurat den fargen du selv vil. Hva med et baderomsmøbel i en mosegrønn farge som matcher veggene eller en kul, dyp rosafarge?

Dansani Inzo 80 cm baderomsmøbel i valgfri rosafarge

VELG DIN FAVORITTFARGE: Her ser du «Inzo» 80 cm baderomsmøbel i den valgfrie fargen «Deep Rose» (NCS S 4010-Y70R).

Les også: Sett farge på baderomsmøblene

Til deg som ønsker å få orden i sakene

Med baderomsmøbler fra Dansani er det enkelt å holde orden i sakene. Møblene har flere smarte løsninger som gjør at skap og skuffer kan organiseres på mange ulike måter. Det gjør at du hele tiden har full oversikt over alt du har av produkter, hårbørster, sminkekoster og annet.

Dansani Inzo høyskap og skuffeinnsats for praktisk oppbevaring

UNNGÅ ROT: Det er vanskelig å ikke falle for Dansani Inzo-serien. Her får du minimalisme, eleganse og smarte løsninger i ett. Få masse praktisk oppbevaring med skuffeinnsatser, skittentøyposer, LED-belysning og oppbevaringsbokser i tre.

Les også: Slik får du orden på badet

Vil du ta en nærmere titt på baderomsmøblene fra Dansani? Ta turen innom din lokale Comfort-forhandler i dag.

0 Klikk & hent kr 0,00