Seks hvite servantkraner vi elsker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Inspirasjon og råd

Seks hvite servantkraner vi elsker

Hvit servantkran

Med en hvit servantkran gir du badet det lille ekstra.

Forbi er dagene da servantkranen måtte være i krom. Nå kan du fritt velge mellom servantkraner i både sort og gull – og ikke minst hvitt.

En servantkran kan bidra til å skape et unikt helhetsinntrykk på baderommet, og det er nettopp dette en hvit servantkran gjør. 

Skal du bytte ut servantkranen på baderommet, kan det å tenke utradisjonelt ha flere fordeler. I motsetning til en servantkran i krom, vises ikke vannflekker og smuss like godt på en hvit overflate. 

Resultatet er et baderom med et rent og fint utrykk, hvor den hvite servantkranen gir baderommet det lille ekstra. 

Seks hvite servantkraner vi elsker

Hos oss finner du flere servantkraner i fargen hvit, men også i kombinasjonen hvitt og krom. Her er våre seks favoritter! 

FIMA Mast

FIMA Mast er en av de nyeste servantkranene våre fra FIMA. Den har en minimalistisk og tidsriktig look, og har innebygd vannsparing, som gir deg muligheten til et mer økonomisk og miljøvennlig vannbruk.

Servantkranen kommer i både hvit, sort matt og krom, og leveres i flere ulike høyder. Her kan du se den i høye modellen.

FIMA Spillo Up XS

Spillo Up XS servantkran kjennetegnes av sine slanke og minimalistiske linjer, og er en smal, liten modell som passer for mindre servanter.

Kranen kommer i tre ulike størrelser, slik at den også passer større servanter og bolleservanter. Du får den i både hvit, krom, sort og i kombinasjonen sort/krom.

FIMA SPILLO UP XS: Denne hvite servantkranen kommer i tre ulike størrelser.

FIMA Spot

FIMA Spot servantkran er en enkel, men solid kran, med et design som passer de fleste stilretninger. Kommer også i krom og sort.

FIMA Zeta

FIMA Zeta servantkran er en moderne og eksklusiv klassiker fra den kjente designgruppen Meneghello Paoletti Associati. Den har firkantede detaljer, og fås i tillegg til hvit i børstet gull – en storfavoritt hos oss!

I likhet med Spillo Up XS, fås også denne kranen i tre størrelser, deriblant som høy modell til bolleservanter.

FIMA Quad

FIMA Quad servantkran er bestselgeren blant servantkranene til FIMA. Den hvite kranen er flott å se på – og har i tillegg et ekstra bredt håndtak, som gjør den enkel å bruke.

Kranen har innebygd vannsparing, og kommer i tre størrelser – også som høy modell til bolleservanter. Du får den også i krom og sort. 

Hansgrohe PuraVida 110

Om du ikke ønsker et helt hvitt uttrykk, kan kombinasjonen av hvitt og krom skape en fin kontrast. 

Hansgrohe PuraVida 110 servantkran har håndtak i krom, mens selve kranen er hvit. Ettgrepskranen får du også i krom.

Her kan du se hele utvalget vårt av servantkraner til baderommet.