Syv hvite servantkraner vi elsker

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Syv hvite servantkraner vi elsker

Hvit servantkran

Med en hvit servantkran gir du baderommet det lille ekstra. Nå er de fleste også miljømerket!

Vannkraner til kjøkken og bad må ikke lenger være i krom. Nå kan du fritt velge mellom servantkraner i både sort og gull – og ikke minst hvit.

En servantkran kan bidra til å skape et unikt helhetsinntrykk på baderommet, og det er nettopp dette en hvit servantkran gjør. 

Skal du bytte ut servantkranen på baderommet, kan det å tenke utradisjonelt ha flere fordeler. I motsetning til en servantkran i krom, vises for eksempel ikke vannflekker og smuss like godt på en hvit overflate. 

Resultatet er et baderom med et rent og fint utrykk, hvor den hvite servantkranen gir baderommet et rent og elegant uttrykk. 

Seks hvite servantkraner vi elsker

Hos oss finner du flere servantkraner i hvitt, men også i kombinasjonen hvitt og krom. Her er seks av våre favoritter! 

FIMA Mast

FIMA Mast er en av de nyeste modellene fra FIMA. Servantkranen har en minimalistisk og tidsriktig look. Innebygd vannsparing gir deg muligheten til et mer økonomisk og miljøvennlig vannbruk.

Servantkranen kommer i både hvit, sort matt og krom, og leveres i flere ulike høyder. 

FIMA Spillo Up XS

Spillo Up XS servantkran kjennetegnes av sine slanke og minimalistiske linjer. Dette er en smal, liten modell som passer perfekt for mindre servanter.

Kranen kommer i tre ulike størrelser, slik at den også passer større servanter og bolleservanter. Du får den i både hvit, krom, sort og i kombinasjonen sort/krom.

FIMA Spillo Up Servantbatteri 

En vegghengt og lekker kran med klikkventil. Italiensk design på sitt beste med enkel funksjonalitet. Kan leveres med tut og hendel til høyre eller venstre - det som passer deg best! Finnes i både hvit og i krom. 

FIMA SPILLO UP XS: Denne hvite servantkranen kommer i tre ulike størrelser.

FIMA Spot

FIMA Spot servantkran er en enkel, men solid kran, med et design som passer de fleste stilretninger. Kommer også i krom og sort.

FIMA Zeta

FIMA Zeta servantkran er en moderne og eksklusiv klassiker fra den kjente designgruppen Meneghello Paoletti Associati. Den har firkantede detaljer, og kommer i tillegg i børstet gull. En storfavoritt hos oss!

Velg mellom tre ulike størrelser, blant annet som høy modell til bolleservanter.

FIMA Quad

FIMA Quad servantkran er den bestselgende servantkranen til FIMA. Den hvite kranen er flott å se på – og har i tillegg et ekstra bredt håndtak som gjør den enkel å bruke.

Kranen har innebygd vannsparing, og kommer i tre størrelser – blant annet som høy modell til bolleservanter. Du får den også i krom og sort. 

Hansgrohe PuraVida 110

Om du ikke ønsker et helt hvitt uttrykk, kan kombinasjonen av hvitt og krom skape en fin kontrast. 

Hansgrohe PuraVida 110 servantkran har håndtak i krom, mens selve kranen er hvit. 

 

Her kan du se hele utvalget vårt av servantkraner til baderommet.

0 Klikk & hent kr 0,00