Hvilken YOU er du? | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Hvilken YOU er du?

Dansani You Urban Baderomsmobel 240cm

Dansani YOU er proppfull av valgmuligheter som lar deg være sjefdesigneren på badet, slik får du akkurat den stilen du vil på badet.

Å innrede et helhetlig bad kan være krevende, men med konseptet YOU gir Dansani deg en kreativ og inspirerende håndsrekning. YOU er nemlig et møbelunivers av alt du trenger for å skape ditt drømmemøbel. Her finner du både skap, servanter, benkeplater, belysning og tilbehør som knagger, ben og håndtak.

Elementene i YOU kan mikses og matches, og det er enkelt å tilpasse møblene på akkurat den måten du selv vil. Men før du kan gjøre det, må du finne din egen favoritt blant de tre ulike YOU-stilene Classic, Vintage og Urban.

Classic – tidløs eleganse

Med Classic får du tidløs eleganse basert på nordiske designtradisjoner. Skap- og skuffefrontene ligger innenfor skapsidene og lager en flott innramming, som understrekes ved at de fremste beina står i flukt med fronten. Classic kan leveres med glatte fronter eller rammefronter, og fargesammensetningen kan du selv velge.

Dansani-you-classic-baderomsmobel-eik-noir-220cm-935x984.jpg

Dansani-you-classic-935x550.jpg

SOFISTIKERT INTERIØR: Nordisk eleganse med Classic-serien | Utforsk Dansani Classic

Vintage - romantisk og funksjonell retro

Er du glad i å innrede med personlige gjenstander og loppefunn? Da er Vintage midt i blinken for deg. Stilen har et lett og organisk formspråk som legger opp til en personlig og dekorativ innredningsstil. Skapene er klart definerte og har lett buede fronter som rammes dekorativt inn av skapsidene. Rillede fronter gir både blikkfang og fremhever vintage-uttrykket.

Dansani-you-vintage-935x550.jpg

ROMANTISK RETROSTIL: Skap en unik og personlig atmosfære med dekorative, lett buede skapfronter og rillede detaljer | Utforsk Dansani Vintage

Urban - modulært og minimalistisk formspråk

Urban er for deg som vil ha et rent, sterkt og minimalistisk uttrykk som ikke forstyrres av overflødige detaljer. Uttrykket understrekes ved at Urban har utenpåliggende fronter som skaper ro, skarpe linjer og rene overflater. Dette er dansk designtradisjon på sitt aller beste.

Dansani-You-Urban-Baderomsmobel-240cm-935x984.jpg

Dansani-you-urban-935x550.jpg

FØLELSE AV RO: Ren og stilren estetikk med utenpåliggende fronter | Utforsk Dansani Urban

Lag møblene som passer perfekt til deg

Når du har funnet din stil, kan det morsomme begynne. Dansani byr nemlig på masse muligheter til personlig tilpasning, og vi skal vise deg noen av mulighetene.

Dansani-You-Urban-baderomsmobel-ncs-935x984.jpg

SKREDDERSYDD: Muligheter for personlig tilpasning, og vi vil vise deg hvordan du kan gjøre ditt interiør helt unikt | Dansani Urban baderomsmøbel i NCS farge

- Farger som passer deg. Finn din favoritt blant standardfargene eller velg en matt farge fra NCS S (standardfarger) eller RAL Classic. Vil du ha ulike farger på front og sider eller treverk på sidene og en malt overflate på fronten? Ikke noe problem.

Dansani-speil-935x550.jpg

UNIKE SPEIL: Runde, avlange og firkantede speil – med eller uten integrert lys og med ulike rammer som fremhever akkurat din stil.

Dansani-you-baderomsmobel-speilskap-935x550.jpg

PLASSEFFEKTIVT: Spar plassen ute i rommet ved å bygge inn speilet i veggen. Speilskapet kan du få med en flott lysramme.

Dansani-you-hantak-935x550.jpg

VARIERTE HÅNDTAK: Et stort utvalg håndtak i ulike utforminger, størrelser og farger som lar deg understreke favorittstilen din. Vil du ikke ha vanlige håndtak? Velg push open eller fronter med integrerte håndtak.

Møblene leveres selvsagt også i mange ulike størrelser, fra de minste servantskapene på 40 cm. til de største på 230 cm. YOU har en løsning uansett hvor stor eller liten plass du har.

Funksjonell og stilfull belysning

Belysningen på badet skal både være funksjonell og se bra ut. YOU-universets store utvalg taklamper, LED-spotter, vegglamper og lamper til speil og speilskap innfrir på begge områder.

De fleste speil- og speilskap i YOU-serien har også lysstyring, som gjør at du enkelt kan endre både farge og styrke på lyset. YOU har dessuten nattlys. Da vil et LED-lys under servantskapet gi nok lys til at du kan orientere deg om natten, uten at du våkner helt. Alle belysningsproduktene i YOU kan samles i grupper slik at de kan styres samlet med ett trykk.

Dansani-you-vintage-stadium-baderomsmobel-935x984.jpg

STILFULLE BELYSNINGSALTERNATIVER: Smart belysning for badet med YOU | Dansani Vintage baderomsmøbel

Prikken over i-en

Riktig valg av tilbehør kan gjøre hverdagen din litt enklere. Hold orden i skuffene med smarte romdelere i skuffer og skap. Mye av tilbehøret har også flere funksjoner, som den praktiske hyllen med stikkontakt, lys og avtagbart glass som gjør det mulig å henge over håndklær. Du kan også velge støtteben som også fungerer som håndkleholder.

Dansani-you-mobel-935x550.jpg

SMART TILBEHØR: Oppdag smarte løsninger for å organisere skuffer og skap med funksjonelt tilbehør

Håper dette har pirret nysgjerrigheten din litt? Utforsk Dansani YOU produktene eller sving innom din nærmeste Comfort-forhandler. Hos Comfort hjelper vi deg gjerne med å sette sammen YOU-møbler som reflekterer deg og din stil. Vi er rørleggere med lidenskap for faget, har 50 års erfaring og kan hjelpe deg med alt fra planlegging til montering.

0 Klikk & hent kr 0,00