Fire smarte servanter til små baderom

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Se oss på Eventyrlig Oppussing!

Inspirasjon og råd

Fire smarte servanter til små baderom

Servant til små baderom

Har du lite plass på baderommet? Da er disse servantene perfekt for deg.

En servant kan gjøre mye for romfølelsen på et lite baderom eller gjestetoalett. Velger du for eksempel en hjørneservant, kan du spare mye plass.

Her får du Hanne Skjemstad, fagansvarlig for Comfort-butikkene, sine beste tips til hvordan du velger servant til små baderom.

– Uavhengig av om du skal totalrenovere eller oppgradere, så er det viktig å finne en servant som passer til størrelsen på ditt baderom. En standard servant er vanligvis rundt 40 centimeter dyp, men du finner servanter helt ned til under 20 centimeter i dybden. Disse er perfekt til små baderom, forteller Hanne.

Fire smarte servanter

På små baderom trenger du å utnytte plassen du har til rådighet på best mulig måte. Har du lite veggplass, men et ledig hjørne? Da anbefaler Hanne å se på en hjørneservant med sidestilt servantkran, som Duravit Architec hjørneservant eller Subway 2.0 hjørneservant. Da får du utnyttet plassen maksimalt.

– På en hjørneservant kan bakkanten være tynnere enn på en servant plassert langs en vegg, og du sparer derfor plass ut i rommet.

PERFEKT PÅ SMÅ BADEROM: I møbelsettet Dansani Inzo 40 cm får du blant annet med Micro Menuet porselensservant, som med en dybde på bare 27 cm passer perfekt inn på små eller smale baderom.

Har du derimot nok veggplass, vil en servant som Onovo Håndvask fra Villeroy & Boch eller D-Code servant fra Duravit (bildet øverst i artikkelen) være perfekt. Begge har en lengde på 50 cm og bredde på rundt 25 cm, og tar derfor opp lite plass. 

Her kan du se hele utvalget vårt av servanter!

Dette bør du tenke på når du skal velge servant

Når du skal velge ny servant, er det ifølge Hanne flere ting du bør tenke på: 

1) Hvor stor plass har du? Ta mål og se hvor stor plass du har til rådighet.

2) Hva skal servanten brukes til? Skal den bare brukes håndvask og tannpuss, eller også bløtlegging av klær?  

3) Har du behov for oppbevaring rundt eller under servanten?

4) Får du plass til begge hendene under kranen, slik at du slipper vannsøl utenfor servanten?

Finn din nærmeste Comfort-butikk her! 

0 Klikk & hent kr 0,00