Fem smarte løsninger til badet

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Fem smarte løsninger til badet

Dansani Inzo baderomsmøbel i sort med integrerte grep

Enten du skal totalrenovere eller bare ønsker å gi badet et lite løft – her er fem smarte løsninger som vil forenkle hverdagen din.

1. Automatisk fjerning av vond lukt 

Vond lukt på badet er et problem alle kjenner seg igjen i, og som vi gjerne skulle vært foruten. Da er Geberit Duofresh løsningen. 

Dette er en modul med innebygd luktavsug som passer til Geberit sine Sigma innbyggingssisterner, det vil si den delen av toalettetsom på et vegghengt toalett sitter inne i veggen. Ved hjelp av en diskret knapp ved siden av skylleknappen aktiveres et luftsug som renser luften ved hjelp av et aktivt kullfilter. Enklere (og mer praktisk) blir det ikke. 

2. Gi dusjen nytt liv 

Lei av kalkrester på glassdøren i dusjen som aldri går vekk? Med Norenco Glassfornyer gir du dusjen enkelt og raskt nytt liv. Glassfornyeren fjerner inngrodd kalk i glassvegger på dusj og fliser på bare sekunder. 

Når dusjen er rengjort, bruker du Noreco Krystallklar, som impregnerer dusjveggene slik at kalk, fett og såperester ikke fester seg i glasset. 

Les mer: Slik vasker du dusjen

3. Få skapene opp på veggen 

Trangt om plassen? Å få ting opp på veggen er en smart løsning for å frigi gulvplass, særlig på små bad. Med en bredde på 43 cm og en dybde på 29 cm passer nyheten Element Smal høyskap perfekt på små bad. 

Høyskapet er praktisk designet, men én dør i kombinasjon med en åpen sidehylle. Perfekt for å vise frem grønne planter eller andre småting du ønsker skal stå fremme.  Alt annet gjemmer du bort inne i skapet. 

Tips! Flere av våre møbelsett får med kun 40 cm dybde på servantskapene. Perfekt til små bad! 

ELEMENT SMAL: Til venstre ser du Element Smal speilskap med stikk i hvitt, og til høyre ser du Element Smal høyskap.

4. Personlige skuffer til alle dine behov 

Er morgenene dine preget av å rote rundt i skuffer og skap til du finne det du er på jakt etter? Da er dette løsningen for deg. Med ulike pakker kan du tilpasse baderomsskuffene etter dine behov, som stikkontakt til hårføner eller små rom til hårstrikk og sminkekoster. 

Dansani tilbyr to ulike pakker til baderomsskuffer: Luksus og Komfort. Luksus har skuffeinnsatser i eiketre, innebygget LED-lys og stikkontakt i nederste skuff, mens Komfort har skuffeinnsatser i eiketre og romdeler og metallinnsats til småting. Begge versjonene kommer med praktisk sklisikker gummimatte som sørger for at ting holder seg på sin plass.

LUKSUS-VARIANTEN: Her ser du Dansani luksus baderomsskuff fra Dansani Inzo møbelsett.

5. Dosete med fokus på hygiene

Vil du ha en mer hygienisk hverdag er Element toalettsete et godt valg for deg. Dette er et moderne og klassisk toalettsete med flere smarte integrerte funksjoner. Soft-close bidrar til stille og rolig lukking, lift-off gjør at setet er enkelt å ta av ved rengjøring og hygiene håndtaket sikrer godt hygiene. 

Tips! Toalettsete er noe du enkelt kan bytte selv. For å være sikker på at du kjøper et sete som passer til ditt eksisterende toalett, anbefaler vi at du tar bilde av toalettet ditt, måler avstanden mellom festene på ditt gamle toalettsete og snakker med en av våre dyktige fagarbeidere i din lokale Comfort-butikk. 

0 Klikk & hent kr 0,00