Få en god start på dagen med håndkletørker

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Inspirasjon og råd

Få en god start på dagen med håndkletørker

Dette er fordelene med en elektrisk håndkletørker og slik monterer du den.

Et varmt og godt håndkle som venter på deg etter dusjen kan gjøre detlittlettere å stå opp om morgenen. Med en elektrisk håndkletørker vil du ha et deilig, varmt og tørt håndkle klart når du trenger det.

En håndkletørker tar lite plass på baderommet, og kan brukes til mer enn bare håndklær. Hva med å henge morgenkåpen der, slik at den er varm og god når du tar den på deg? Eller klær, badetøy, luer, skjerf og votter som du vil tørke raskt? 

Designvinner på baderommet

En håndkletørker kan gi baderommet det lille ekstra når det gjelder stil og uttrykk, men mest av alt er det en praktisk måte å holde baderommet ryddig og fint.

Vi er spesielt glad i BOW håndkletørker fra INR, som vant Red Dot Award i 2017 – en av verdens største designkonkurranser. 

DESIGNVINNER:BOW-håndkletørker fra INR gir deg et varmt og deilig håndkle, i tillegg til å være et fint designelement på baderommet.

BOW kombinerer både unik stil og funksjon, og varmer håndkleet på en energibesparende og effektiv måte. Håndkletørkeren er også utstyrt med LED-lys rettet mot gulvet, som gir et behagelig lys når den er slått på. Håndkletørkeren kommer i svart og metall, og i klar og svart.

Planlegg for håndkletørker tidlig i oppussingen 

Vil du ha håndkletørker på badet, bør du planlegge for dette tidlig, og det må gjøres i forbindelse med oppussing eller bygging av bad. 

Strømmen til håndkletørkeren kommer via et punkt i veggen, og du må tidlig bestemme hvor på baderommet håndkletørkeren skal henge.

Det smarteste er å planlegge inn en elektrisk håndkletørker førdu går i gang med oppussing eller bygging av baderommet, fordi den må monteres før veggene lukkes og blir kledd med fliser eller annet materiell. 

Se hele utvalget av håndkletørkere her

Håndkletørkere med og uten varme

Du får også håndkletørkere uten varme. Siden disse ikke er koblet til strøm kan du montere den selv, men husk å tette godt om du borrer hull i flisene på baderomsveggen. 

HÅNDKLETØRKERE BÅDE MED OG UTEN VARME (f.v.): Håndklestativ Esbada fra Coram Nordichåndklering i polert messing fra Smedboenkel håndklestang i matt sort fra SmedboDRY eloppvarmet håndkletørker med på- og avstengningsbryter fra SmedboDRY eloppvarmet håndkletørker i polert rustfritt stålfrittstående håndklestativ i krom fra Coram Nordic og enkel håndklestang i polert messing.

Tips! Hva med en håndkleholder som kan festes på dusjveggen, som denne under fra Smedbo? Den er uten strøm og varme, men er praktisk og gir et rent uttrykk på baderommet.

HÅNDKLEHOLDER TIL DUSJVEGG: Sideline håndkleholder fra Smedbo i polert krom kan festes på dusjveggen.

Finn din nærmeste Comfort-butikk her!