Håndkletørker - Få en god start på dagen | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Få en god start på dagen med håndkletørker

BOW elektrisk håndkletørker fra INR i sort og krom

Dette er fordelene med en elektrisk håndkletørker og slik monterer du den.

Et varmt og godt håndkle som venter på deg etter dusjen kan gjøre det litt lettere å stå opp om morgenen. Med en elektrisk håndkletørker vil du ha et deilig, varmt og tørt håndkle klart når du trenger det.

En håndkletørker tar lite plass på baderommet, og kan brukes til mer enn bare håndklær. Hva med å henge morgenkåpen der, slik at den er varm og god når du tar den på deg? Eller klær, badetøy, luer, skjerf og votter som du vil tørke raskt? 

Designvinner på baderommet

En håndkletørker kan gi baderommet det lille ekstra når det gjelder stil og uttrykk, men mest av alt er det en praktisk måte å holde baderommet ryddig og fint.

Vi er spesielt glad i BOW håndkletørker fra INR, som vant Red Dot Award i 2017 – en av verdens største designkonkurranser. 

INR BOW elektrisk håndkletørker i sort og krom

DESIGNVINNER: BOW-håndkletørker fra INR gir deg et varmt og deilig håndkle, i tillegg til å være et fint designelement på baderommet.

BOW kombinerer både unik stil og funksjon, og varmer håndkleet på en energibesparende og effektiv måte. Håndkletørkeren er også utstyrt med LED-lys rettet mot gulvet, som gir et behagelig lys når den er slått på.

Planlegg for håndkletørker tidlig i oppussingen 

Drømmer du om håndkletørker på badet bør du planlegge for dette tidlig i bygge- eller renoveringsprosessen.

Siden håndkletørkeren kobles til strøm, må installeringen skje før veggene lukkes og blir kledd med for eksempel fliser. Tenk derfor godt over hvor på baderommet du vil den skal henge, og hvor det er mest praktisk. 

Se hele utvalget av håndkletørkere her

Håndkletørkere med og uten varme

Du får også håndkletørkere uten varme. Siden disse ikke er koblet til strøm kan du montere den selv, men husk å tette godt om du borrer hull i flisene på baderomsveggen. 

HÅNDKLETØRKERE BÅDE MED OG UTEN VARME (f.v.): Håndklestativ fra Esbadaenkel håndklestang i matt sort fra SmedboDRY elektrisk håndkletørker med på- og avstengningsbryter fra Smedbo, DRY elektrisk håndkletørker i polert rustfritt stålfrittstående håndklestativ i krom fra Esbada og enkel håndklestang i polert messing.

Finn din nærmeste Comfort-butikk her!

0 Klikk & hent kr 0,00