Eventyrlig oppussing – stolt bidragsyter sesong 9 | Inspirasjon | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Eventyrlig oppussing – sesong 9

Comfort er stolt samarbeidspartner Eventyrlig oppussing sesong 9

Eventyrlig oppussing er tilbake, og Comfort er stolt samarbeidspartner. Denne sesongen vil våre dyktige rørleggere bygge bad, gi råd og bruke toppkvalitetsprodukter for å støtte Halvor Bakke og hans team.

Foto: TMM Produksjon og Ragnar Hartvig

Stolte deltakere i Eventyrlig oppussing

Gjennom serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og hans team deg med på forskjellige eventyr både til sjøs, fjell og skog. I episodene besøker de nye eventyrlige steder, og gir hytter et nytt løft. Teamet kommer med tips og triks, mens det bygges, pusses, snekres og males.

Alle får frie tøyler til å gjøre akkurat som de vil med oppussingen med hjelp av de dyktigste folkene. Hytter blir oppusset til juveler midt i den ville og vakre naturen de er omringet av.

Vi i Comfort er stolte samarbeidspartnere i Eventyrlig oppussing, og i årets sesong vil flere av våre erfarne, dyktige rørleggere bidra med kreative løsninger og gi verdifulle tips og triks. I takt med lanseringen av episodene vil denne artikkelen oppdateres med bilder av endringene som er gjort og hvilke produkter som blir brukt i serien. Følg med!

Eventyrlig oppussing på Rott

I sesongens første episode går turen til Rott, ytterst i havgapet utenfor vakre Tananger, hvor det er et gammelt jærhus som skal pusses opp. Utvendig er det et klassisk hus, mens innvendig ønsker de å gjøre det mer moderne. Halvor Bakke og teamet snur om på hele planløsningen.

Møt vår Comfort-rørlegger

Eventyrlig-oppussing-rott-comfort-raholt-halvor-bakke-935x984.jpg

FERDIG MONTERT: I denne episoden møter du rørleggere fra Comfort Råholt som hjelper til med montering av kjøkkenkran, vask og dusj på baderom. Sjekk hele Ferdig Montert utvalget vårt her.

Eventyrlig-oppussing-rott-comfort-raholt-935x550.jpg

RØRLEGGERNE I ARBEID: Dyktige fagfolk i arbeid, viktig med dokumentasjon underveis for å legge i boligmappa.

Før: Gammel familiehytte

Hyttten er fra 1939, og mye var uforandret siden den gang. Et klassisk tradisjonelt jærhus ytterst i havgapet hvor eventyrlig oppussingsgjengen fikk frie tøyler. Comfort Råholt fikk ta en del av forvandlingen til en lekker moderne hytte.

Eventyrlig-oppussing-forbilder-935x550.jpg

FAMILIEHYTTE: Hytten blir brukt av hele familien og ble bygd i 1939, mye er ikke skiftet på siden da.

Etter: Stor forvandling

Det var mye som skulle gjøres, og hele planløsningen ble snudd opp ned på. Blant annet ble det satt inn et praktisk og flott dusjkabinett av våre dyktige rørleggere. Det ble også valgt Myre rund porselensservant fra Svedbergs, i en klassisk og tidløs hvit farge. Som baderomstilbehør valgte de å innrede med Halvor Bakke sin egen serie, Gio.

Eventyrlig-oppussing-etterbilder-935x550.jpg

MODERNE OG STILFULLT: Flott dusjkabinett og stilfull servant- og servantkran utført av Comfort Råholt.

Stilfull og praktisk Quooker kran som gir kokende vann rett fra springen. Praktisk kran med mange ulike funksjoner, samtidig som den finnes i flere ulike overflater. 

Eventyrlig-oppussing-etterbilder-quooker-935x984.jpg

QUOOKER KRAN: Med «Quooker Fusion» kjøkkenkran får du kaldt, varmt og kokende vann fra samme kjøkkenkran – praktisk, og ikke minst stilrent!

Eventyrlig oppussing på Hvaler

I episode 2 av Eventyrlig Oppussing går turen til naturskjønne og idylliske, Hvaler. Et av Norges mest populære hytteområder. Hytten ligger sjønært, men samtidig midt i furuskogen. Hytteeierne har ikke eid hytten lenge, men paret trenger hjelp til oppussing og inspirasjon.

Det er mange forskjellige stiler på hyttene i området, og eierne har et ønske om en litt nyere og moderne stil med duse farger. Som vanlig har Halvor Bakke og gjengen fått frie tøyler.

Møt vår Comfort-rørlegger

Eventyrlig-oppussing-rorlegger-Comfort-Revetal-935x984.jpg

FAGFOLK: I denne episoden får oppusingsgjengen hjelp av rørlegger fra Comfort Revetal, som med sin ekspertise hjelper til med montering av kjøkkenkran og oppvaskmaskin.

Før: Eldre maritim stil

Hytten bærer preg av en type maritim stil med preg av alt fra 70- til tidlig 2000-tall. Det er tidligere hytteeieres historie som sitter i, men nå skal Eventyrlig oppusingsgjengen skape deres egen historie for hytteeierne. Forhåpentligvis klarer de å få hytten til å passe bedre inn på Hvaler, både innvendig og utvendig.

Eventyrlig-oppussing-hvaler-forbilder-935x550.jpg

KJØKKEN OG STUE: Maritim stil med preg av alt fra 70- til tidlig 2000-tall i stilen.

Som resten av hytten, så skulle også kjøkkenet totalrenoveres naturligvis. Her er planen å lage en lekker øy med toppmoderne løsninger og lekre detaljer. Her får de hjelp av vår dyktige rørlegger fra Comfort Revetal med montering av ny Quooker kjøkkenkran og ny oppvaskmaskin.

Eventyrlig-oppussing-rorlegger-Comfort-Revetal-montering-Quooker-kjokkenkran-935x984.jpg

QUOOKER KJØKKENKRAN: Montering med hjelp av Comfort Revetal som trådte til for å gjøre drømmen til virkelighet.

Etter: Lys moderne Hvaler-stil

Alle vegger er blitt tapetsert, og gjort i samme farge og uttrykk som gir en god ro i rommet. Kombinasjonen med maling og tapet har gjort uttrykket moderne og vakkert. Utvendig er også fasaden byttet til lys beige, som en ekte Hvaler-hytte. Grønn lys farge har vært basen, og sammen med lette tekstiler og moderne kjøkkenløsninger, føler Halvor virkelig de har tatt hytten tilbake til Hvaler.

Eventyrlig-oppussing-hvaler-etterbilderr-935x550.jpg

TOTALRENOVERT: Som resten av hytten, er også kjøkkenet blitt totalrenovert. En lekker øy er laget.

Eventyrlig-oppussing-hvaler-etterbilder-Quooker-kjokkenkran-nytt-935x550.jpg

QUOOKER KJØKKENKRAN: Moderne sort Quooker kjøkkenkran ferdig montert av Comfort Revetal.

Eventyrlig oppussing i Larvik

I denne episoden går turen til Tjomsland i Larvik, hvor det ytterst på svaberget ligger en sjarmerende sjøhytte. Tjomsland er like ved hvor Halvor bor til vanlig, så han kjenner godt til område rundt, men ikke akkurat Tjomsland spesifikt i like stor grad.

Det er sol og deilig vær når de drar ut i båt til hytten, som gjør hele følelsen enda bedre.

Hytten deles i dag av to brødre som har arvet hytten av sine foreldre. Faren deres har både tegnet og bygd hytten, så det ligger en ærefrykt for å kløne det til, men de har full tillitt til Eventyrlig Oppussing!

Møt vår Comfort-rørlegger

Eventyrlig-oppussing-rorlegger-Comfort-Revetal-Larvik-935x984.jpg

EKSPERTHJELP: I episoden vil Comfort Revetal spille en nøkkelrolle i oppussingen av kjøkken.

Før: Autentisk sjøhytte med mye sjarm

Hytten har en fantastisk beliggenhet, og både innvendig og utvendig ligger det et stort potensial. Hytten har et funkis preg utvendig, men så har det gått klin gærent innvendig, i følge Halvor. Det er forskjellige stiler på tak og gulv.

Det er en av de vanskeligste hyttene de har sagt ja til å pusse opp, så det ligger en stor utfordring når det gjelder å knekke den koden. Kjøkkenet er trangt og knotete, og eierne er glad i å ha folk og kokkelere, så her har rørleggeren vår gode tips.

Normalt tar de uttrykket og fargen utenfra og inn, men denne gangen har de valgt noe helt annet. Gjengen har fått full tillitt og frie tøyler, så på seks dager skal de forvandle hytten!

Eventyrlig-oppussing-forbilder-Larvik-935x550.jpg

KJØKKEN OG STUE: Et noe trangt kjøkken, og ulike stiler på vegger og tak.

Eventyrlig-oppussing-arbeidsbilde-Comfort-revetal-rorlegger-935x984.jpg

NY QUOOKER KJØKKENKRAN: Comfort Revetal fornøyd med monteringen av ny lekker Quooker-kjøkkenkran.

Etter: Moderne rent uttrykk

Det har blitt lagt vekt på viktigheten av å beholde hyttens karakter, og mer enn vanlig har blitt gjenbrukt, men samtidig er hytten nesten ikke til å kjenne igjen. Tidligere hadde hytten mange ulike stiler og uttrykk, men etter forvandlingen kan en virkelig se hvordan fargene utvendig harmonerer med det som er inne.

Kjøkkenet er flyttet inn i stuen, og det tidligere kjøkkenet er gjort om til en gang med en deilig daybed. Kjøkkenet har virkelig fått en stor i hylle og den nye Quooker kranen gir det lille ekstra som oser luksus på kjøkkenet!

Eventyrlig-oppussing-etterbilde-kjokken-Comfort-revetal-rorlegger-935x984.jpg

KJØKKENDRØM: Nytt flott kjøkken flyttet ut i stuen, her kommer virkelig Quooker kranen frem og skinner.

Eventyrlig-oppussing-etterbilde-kjokken-stue-Comfort-revetal-rorlegger-935x550.jpg

HARMONI OG HELHET: Moderne overhaling med en Skandinavisk stil. Luksus på kjøkkenet med varmt,- kaldt- og kokende vann!

Eventyrlig oppussing på Randøy

Like utenfor Stavanger i Ryfylke finner vi Randøy. Her ligger den unike hytten, som tidligere var et sagbruk, som Eventyrlig Oppussing skal få bryne seg på. Hytten har en helt fantastisk beliggenhet, og ligger omtrentlig på sjøen! Den har sin helt egne brygge hvor hytteeierne nyter tidlige morgener og sene nattetimer.

Det er noen utfordringer rent konstruksjonsmessig med mye mur, og formen er på hytten er ganske unik. En overdimensjonert form oppe og litt smalere nede. En utfordring oppusingsgjengen ser frem til.

Som vanlig at de frie tøyler og kan gjøre akkurat som de vil!

Møt vår Comfort-rørlegger

Eventyrlig-oppussing-rorlegger-Comfort-Odda-Randoy-935x984.jpg

COMFORT ODDA: Oppusingsgjengen får ekspert hjelp av Comfort Odda, som er med på å forvandle kjøkkenet.

Før: Uforløst potensiale

Det ligger et stort potensial i hytten. Det er en relativt stor hytte, men hvor kvadratmeterne ikke er utnyttet til det fulle. Det er mer plass i hytten enn hva det ser ut som. Dette ønsket gjengen å gjøre noe med.

Hytteeierne hadde et ønske om mer vinduer og lys, så de får åpnet opp mer. Dette er noe de ønsker å oppfylle. Første etasjen deres er stort sett kun kjøkken, og det er utdatert med stort moderniseringsbehov. Her er Comfort Odda på plass for å hjelpe til!

Eventyrlig-oppussing-Randoy-forbilder-935x550.jpg

MODERNISERINGSBEHOV: Her kan plassen utnyttes mer ved å flytte trapp og kjøkken - og kjøkken trenger et friskt puss!

Etter: Romsligere og lysere hytte

Mye av materialer er gjenbrukt. Blant annet er trappen og kjøkkenskap skrudd ned, flyttet og skrudd opp igjen. Flytting av trappen ga mer plass både oppe og nede. Vegger er blitt malt, taket er malt og de har fått satt inn nye store vinduer.

Hytten er blitt modernisert, nettere og fått en overhaling av svært dyktige folk. Kjøkkenet har virkelig fått et løft, blant annet med ny Quooker kran ferdig montert av Comfort Odda, i tillegg til en supersmart oppvasksuff.

Eventyrlig-oppussing-Comfort-Odda-arbeidsbilder-ferdig-montert-935x550.jpg

Eventyrlig-oppussing-Comfort-Odda-ferdig-montert-935x550.jpg

FERDIG MONTERT: Superdyktig rørlegger fra Comfort Odda var på plass og fikk montert en topp moderne Quooker kran.

Eventyrlig-oppussing-Randoy-etterbilder-935x550.jpg

LYSERE OG ROMSLIGERE: Flytting av trapp og kjøkken ga mye mer plass - både oppe og nede

Eventyrlig oppussing i Åsenfjord

I den sjette episoden av årets sesong går turen til idylliske Åsenfjord i Trøndelag. På en høyde med utsikt over fjorden ligger et hyttetun med tre hytter. Halvor får nesten en følelse av å være på Bali når han ser utover fjorden. Hyttene er et samlingspunkt for hele storfamilien, som i dag består av to generasjoner og 35 personer. Hytteeierne drømmer om et mer moderne uttrykk, bedre kjøkken og et finere samlingspunkt ute på tunet.

Møt vår Comfort-rørlegger

eventyrlig-oppussing-asenfjord-comfort-badhuset-halvor-bakke-935x984.png

COMFORT BADHUSET: Eventyrlig oppussings-gjengen får i denne episoden eksperthjelp av Comfort Badhuset. De har montert Quooker-kran og oppvaskmaskin på kjøkkenet. 

Før: Eldre, sjarmerende hytte med stort potensiale

Det hadde ikke blitt gjort store endringer siden familiens farmor flyttet inn i 1972. Stilen ga en følelse av fjellhytte, selv om hyttene ligger ytterst inne i en nydelig fjord. Den vakre beliggenheten ønsket Halvor og gjengen å reflektere i interiøret og fargevalgene. 

eventyrlig-oppussing-forbilder-asenfjord-935x550.png

STUE OG KJØKKEN: Stuen hadde et mørkt, fjellhytte-preg og trengte en oppgradering. Kjøkkenet var trangt med lite benkeplass. 

Etter: Lys, moderne hytte for hele storfamilien

Fjellhytte-preget er borte. Hytta har blitt lys, moderne og er rustet for at tredje generasjon skal ta over. Stilen reflekterer nå beliggenheten til hytta - ytterst i vakre Åsenfjorden. Hytta og uteområdet har blitt en oase med hint av Bali kombinert med den vakre, trønderske naturen. Inne- og uteområdet går inn i hverandre og skaper en fin harmoni og helhet.  

Kjøkkenet har fått mye større benkeplass og gode oppbevaringsløsninger for å utnytte plassen best mulig. Kjøleskapet er flyttet ut i et skap i stuen for å få enda mer plass. Det har blitt lunt og lekkert inne på kjøkkenet. Den lekre tapeten kombinert med mørk benkeplate og Quooker Fusion Round kran i aldret messing gir en gjennomført stil.  

eventyrlig-oppussing-asenfjord-ute-etterbilder-935x550.png

OASE: Uteområdet har blitt til et lekkert fellesareal med hint av Bali. Området har flere soner, perfekt for hele familien. 

eventyrlig-oppussing-etterbilde-kjokken-stue-comfort-badhuset-rorlegger-935x550.png

LUNT OG MODERNE: Både stuen og kjøkkenet har fått en moderne, lun stil som passer godt til beliggenheten. Comfort Badhuset har montert den lekre Quooker-kranen og oppvaskmaskin på kjøkkenet. Kranen i aldret messing passer godt inn med knotter og de andre detaljene på kjøkkenet. 

eventyrlig-oppussing-asenfjord-etterbilder-quooker-935x984.png

QUOOKER: Med Quooker Fusion Round i aldret messing får du kaldt, varmt og kokende vann fra samme kran.

eventyrlig-oppussing-etterbilder-gang-935x984.png

PRAKTISK: I gangen har det blitt satt inn en større servant og ny, lekker servantkran på et praktisk oppbevaringsskap. 

Eventyrlig oppussing på Vingelen

Denne episoden tar for seg oppussingen av en gammel seter i den vakre fjellbygda, Vingelen, et stykke fra Røros. Her er det en storfamilie som drifter seteren, og som har driftet den i generasjoner.

Hytten ligger fantastisk til med nydelig utsikt over bygda. Innvendig er det en hytte med mye sjel og koselige rom. Halvor Bakke og teamet får frie tøyler og er klar for å fornye hytten uten å miste for mye sjel. Comfort Badhuset er på plass for sin deltakelse.

Møt vår Comfort-rørlegger

Eventyrlig-oppussing-Comfort-badhuset-rorlegger-935x984.jpg

COMFORT BADHUSET: Halvor Bakke og teamet får i denne episoden god hjelp av Comfort Badhuset. De har montert Quooker-kran, baderomsinnredning og dusj.

Før: Seterhytte med mye sjel

Den sjarmerende fjellhytten oser av historie med vakre tømmervegger og antikviteter som får nytt liv. Halvor er dedikert til å bevare sjelen i hytten, samtidig som den moderniseres med en perfekt balanse.

Oppussingen av denne ærverdige seterhytten krever både ydmykhet og respekt for det gamle byggverket. Stuen skal få større vinduer for å få inn mer lys og nye møbler. Kjøkkenet transformeres til en koselig spisestue og gang, mens kjøkkenet får nytt rom, med god plass og riktig arbeidshøyde.

Vår erfarne og dyktige rørlegger fra Comfort Badhuset sørger for montering av den nye Quooker kjøkkenkranen, i tillegg til montering av ny baderomsinnredning og dusj på det nye badet.

Eventyrlig-oppussing-forbilder-kjokken-stue-935x550.jpg

KJØKKEN OG STUE: Her ser vi det gamle kjøkkenet og stuen, som trenger en oppfriskning.

Eventyrlig-oppussing-forbilder-sovesal-bad-935x550.jpg

SOVESAL: Gammel sovesal som skal forvandles til nytt soverom og bad.

Etter: Sjarm og sjel bevart med moderne oppgraderinger

Hytten har beholdt sin sjarm og sjel, samtidig som den har blitt oppgradert med førsteklasses produkter og smarte løsninger. Utgangspunktet for valg av stil var å respektere det gamle bygget med sine fine tømmervegger, samtidig som komfort og bekvemmelighet ble prioritet.

Vi er stolte av den flotte jobben utført av Comfort Badhuset. Storfamilien kan nå glede seg over den flunkende nye Quooker-kranen, baderomsinnredningen og dusjen. All nødvendig dokumentasjon er selvfølgelig ivaretatt til punkt og prikke.

Eventyrlig-oppussing-etterbilder-quooker-kjokkenkran-935x984.jpg

PRAKTISK KJØKKENKRAN PÅ HYTTEN: Quooker Fusion Round i sort gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran. Utrolig praktisk å ha på hytten.

Eventyrlig-oppussing-etterbilder-dusj-935x984.jpg

SORT DUSJKABINETT: Lekkert dusjkabinett med sorte profiler, ferdig montert av Comfort Badhuset.

Eventyrlig-oppussing-etterbilder-baderomsinnredning-935x984.jpg

MODERNE BADEROMSINNREDNING: Lekkert utført og montert. Her ser du blant annet en lekker Svedbergs Stora servant i sort.

Det var alt for i år! Takk for at du har fulgt oss. Episodene kan sees på TV3 torsdager kl. 21.30 eller på Viaplay.no!

Hilsen Comfort - stolt sponsor av Eventyrlig oppussing.

 

Få stilen:

Her har vi samlet noen av produktene som våre dyktige Comfort-rørleggere har montert.

Quooker Fusion Round Kjøkkenkran

Fusion gir deg kaldt,varmt og kokende vann fra en og samme kran.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Quooker
  • Farge:Sort
  • Overflate:Matt
  • Høyde:36,6 cm

23 490,-

Halvor Bakke Gio Tannglass

Tannglass i sort metall med overside i matt gull.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Halvor Bakke
  • Farge:Sort

409,-

0 Klikk & hent kr 0,00