Eventyrlig oppussing – stolt bidragsyter sesong 8 | Inspirasjon | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Eventyrlig oppussing – sesong 8

Comfort stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing sesong 8

Comfort er stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing. I årets sesong vil du se flere av våre dyktige Comfort-rørleggere bistå Halvor Bakke og teamet.

Foto: TMM Produksjon og Ragnar Hartvig 

Stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing

Drømmer du om et vakkert sted hvor du kan finne ro og harmoni? Et sted hvor du lever tett på naturen? Da er du ikke alene. Hyttedrømmen deles nemlig av svært mange nordmenn, men hvordan kombinerer du luksus med praktiske og funksjonelle løsninger? Hvordan kan du gjøre rommene inne like forlokkende som naturen utenfor?

I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og teamet sitt deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt, og du vil se hvordan de forvandler hytter til perler midt i vill og vakker natur. Se opp for et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder. 

Comfort er stolt bidragsyter til Eventyrlig oppussing. I årets sesong vil du se flere av våre dyktige Comfort-rørleggere finne kreative løsninger, gi gode tips og ikke minst ivareta vannsikkerheten på flere av hyttene som Halvor Bakke og teamet besøker.

Etter hvert som episodene slippes vil artikkelen oppdateres med bilder av forvandlingene samt hvilke produkter som er brukt i programmet.

Eventyrlig oppussing i Vågå

Eventyrlig oppussing er endelig tilbake på skjermen. I den sjette episoden av årets sesong bryner Halvor, Ole og Torkel seg på en 80-talls furuhytte med utsikt over Vågå. Gutta tar utfordringen på strak arm, og den typiske vinterhytta tilpasses den yngre generasjonen.

Møt vår Comfort-rørlegger

Rørlegger fra Comfort YC Rør på Eventyrlig oppussing i Vågå

FERDIG MONTERT: I denne episoden møter du rørlegger fra Comfort YC Rør AS, som hjelper til med montering av kjøkkenkran.

Før: Klassisk generasjonshytte

Førbilde av det gamle kjøkkenet i hytta I Vågå i Eventyrlig oppussing

FAMILIEHYTTE: Hytta er bygget av bestefar på tidlig 80-tallet, men nå er hytta klar for en ny generasjon.

Etter: Vinterdrøm av en hytte

Vegger rives, dører fjernes, og vinduer flyttes og brukes på nytt. Den gamle inngangsdøren er nå fjernet og inn har det kommet et nytt og funksjonelt kjøkken – med en litt utradisjonell fasong.

Halvor ønsker en lunere og varmere hytte som står mer i stil til naturen utenfor. Halvor beiser taket mørkt, og vegger får en lunere, beige jordtone, som passer ypperlig til den litt mørkere paletten som nå går igjen i møbler og kjøkkeninnredning.

Etterbilder av hytta i Vågå i Eventyrlig oppussing med Quooker Fusion Square kjøkkenkran

MØRKT OG MODERNE: Det gamle inngangspartiet er nå en del av det nye, store kjøkkenet i røkt eik med gresk marmorflis og ikke minst en ny kjøkkenkran i messing.

Etterbilder av hytta i Vågå i Eventyrlig oppussing med Halvor Bakke og kokende vann fra kjøkkenkranen Quooker Fusion Square i messing

Stilren kran: Med «Quooker Fusion Square» kjøkkenkran i messing får du kaldt, varmt og kokende vann fra samme kjøkkenkran – praktisk, og ikke minst stilrent!

Eventyrlig oppussing i Aremark

I denne femte episoden av årets sesong drar Halvor, Ole og Torkel til Aremark som ligger rett utenfor Halden. Her får gutta frie tøyler til å pusse opp en gammel skogshytte.

Møt vår Comfort-rørlegger

Rørlegger fra Comfort Fredrikstad på Eventyrlig oppussing i Aremark

EKSPERTHJELP: I denne episoden møter du rørlegger fra Comfort Fredrikstad, Viken El og VVS AS, som hjelper til med både kobling av vann samt montering av varmtvannsbereder, kjøkkenkran og ikke minst lekkasjestopper fra Waterguard.

Før: Tradisjonell skogshytte med treverk fra tak til gulv

Hytta i Aremark ligger midt i skogen med nydelig beliggenhet og utsikt. Som mange andre hytter som gjerne har gått i arv, bærer det innvendige av mye treverk.

Førbilde av det gamle kjøkkenet i hytta på Aremark i Eventyrlig oppussing

TRADISJONELL SKOGSHYTTE: Hytta har gått i arv, og er dekket i treverk fra topp til tå.

Etter: En moderne skogsdrøm

Skogshytta har et godt utgangspunkt. Tak og karmer får noen strøk med maling og veggene en lun tapet. Halvor og gutta setter også inn flere og større vinduer for å virkelig bringe den naturen inn.

For å kunne gi hytteeierne en skogsdrøm ble det boret etter vann. Det nye kjøkkenet har nå alle moderne fasiliteter du kan tenke deg, med mye oppbevaring, stor kjøkkenøy med godt med arbeidsplass og ikke minst et smykke av en kjøkkenkran.

For å ivareta vannsikkerheten på hytta monterte Comfort Fredrikstad vannlekkasjesikring fra Waterguard på kjøkkenet.

Etterbilde av kjøkkenet i hytta på Aremark i Eventyrlig oppussing

EN DRØM AV ET KJØKKEN: Det gamle kjøkkenet har blitt erstattet av et nytt i røkt eik og med sorte vitrineskap. Den nye, sorte kjøkkenkranen blender nydelig inn sammen med resten av detaljene.

Etterbilder av hytta på Aremark i Eventyrlig oppussing med Quooker Flex kjøkkenkran

KOKENDE VANN RETT FRA KRANEN: Her ser du kjøkkenkranen «Quooker Flex» i sort med uttrekkbar tut, og med både kaldt, varmt og kokende vann.

Eventyrlig oppussing på Orre

Eventyrlig oppussing er endelig tilbake på skjermen. I den aller første episoden av årets sesong har gutta reist til vakre Orre på Jæren for å pusse opp en gammel hytte.

Jæren ligger sørvest for Stavanger og er kjent for sitt vakre kystområde med mange fine strender. Orrestranda er den nest lengste sandstranden i Norge, og langs stranden finner vi hytten som gjengen i Eventyrlig oppussing skal få bryne seg på denne uken.

Møt våre Comfort-rørleggere

Rørleggere fra Comfort Flekkefjord på Eventyrlig oppussing

FAGFOLK PÅ PLASS: I første episode møter du rørleggere fra Comfort Flekkefjord, Halvorsen Rør AS.

Før: Gammel familiehytte

Hytten har gått i arv, og har gjennom årene blitt bygd ut på alle kanter. Eierne ønsket seg en oppgradert familiehytte som kan brukes til sosiale sammenkomster med familie og venner.

Førbilde av det gamle kjøkkenet i hytten på Orre i Eventyrlig oppussing

FURU PÅ ALLE KANTER: Det gamle kjøkkenet var både upraktisk og utdatert.

Etter: En hyttedrøm midt på stranden

Etterbilde av kjøkkenet i hytta på Orre i Eventyrlig oppussing

LEKRE KONTRASTER: Veggen mellom kjøkkenet og stuen ble revet for å få en åpen kjøkken- og stueløsning, samt skape en luftigere atmosfære og et sosialt oppholdsrom.

Etterbilder av hytta på Orre i Eventyrlig oppussing med Quooker kjøkkenkran

PRIKKEN OVER I-EN: Det nye kjøkkenet har fått den geniale kjøkkenkranen «Quooker Fusion Square» som kommer med både kaldt, varmt og kokende vann.

Få stilen:

Her har vi samlet noen av produktene som våre dyktige Comfort-rørleggere har montert.

Quooker Fusion Square Kjøkkenkran

Fusion gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Quooker
 • Farge:Messing
 • Overflate:Blank
 • Høyde:29,1 cm

26 990,-

Quooker Flex Kjøkkenkran

Quooker Flex gir deg kaldt, varmt og 100 °C kokende vann fra en og samme kran og har i tillegg en praktisk uttrekksslange.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Quooker
 • Farge:Sort
 • Overflate:Matt
 • Høyde:41,1 cm

22 490,-

Quooker Fusion Square Kjøkkenkran

Fusion gir deg kaldt, varmt og kokende vann fra en og samme kran.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Quooker
 • Farge:Krom
 • Overflate:Børstet
 • Høyde:29,1 cm

20 990,-

Waterguard Smart Stop, 1/2"

Ny utgave av den populære løsningen for boliger, utviklet i et samarbeid med Rørentreprenørene Norge.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Waterguard

6 290,-

 

Vi sees på TV3 torsdager kl. 21.30 eller på Viaplay.no!

0 Klikk & hent kr 0,00