Epos designet av Halvor Bakke

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Epos – designet av Halvor Bakke

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvitt

Da Svedbergs skulle lage sin nye møbelserie kontaktet de den norske interiør og TV-profilen Halvor Bakke. Sammen med Svedbergs sitt designteam har han skapt noe helt nytt som bygger på kombinasjonsmuligheter, farge, form og funksjon.

For Halvor er hjemmet mye mer enn bare trender. Det aller viktigste er at mennesker er glade og trives. Hans guru er en velkjent amerikansk kles- og interiørdesigner som snakker varmt om det klassiske og tidløse.

– Hvorfor må man alltid fokusere på det kortsiktige, jeg ser heller på design som en følelse som varer i lang tid.

Han nevner sin egen TV-serie Eventyrlig oppussing som eksempel. Der reiser han rundt til uventede steder og pusser opp gamle hytter. Det er genuint og ekte langt fra stress og raskt forbruk. Hytter er jo en viktig del av den norske kulturen. Det er ikke uvanlig at folk har to hytter, én på fjellet og én ved sjøen.

Unik og personlig møbelserie 

Inspirasjonen til den nye møbelserien Epos kommer fra mange ulike hold. Mye inspirasjon er hentet fra magasiner, opplevelser og møter med ulike mennesker. Men magefølelsen har også vært viktig i utformingen av den nye serien.

På en enkel og inspirerende måte kan du velge blant ulike mål, farger, designuttrykk, materialer, funksjoner og ikke minst kombinasjoner. Resultatet blir en unik og personlig løsning tilpasset for nettopp ditt baderom - ditt eget Epos.

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvitt med stålservant i messing

Svedbergs Epos by Halvor Bakke høyskap med sideoppbevaring og stålservant i messing

DRA HJEMMETS STIL INN PÅ BADET: Velg mellom ulike fronter, farger og oppbevaringsløsninger. Her ser du Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvitt

– Baderom har av en eller annen grunn vært nedprioritert. De er generelt ganske kliniske og kjønnsløse, synes jeg. Derfor var min utfordring sammen med Svedbergs sine formgivere å endre det bildet og skape noe annet. Det er tross alt et rom der du både starter og avslutter dagen.

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i bruk ask med skuffer og åpne hyller

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i bruk ask med skuffeinndeling og sort stålservant

EPOS GIR DEG VALGFRIHET: Finn den perfekte og mest personlige løsningen for nettopp din smak, ditt baderom og dine behov. Her ser du Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i brun ask.

Lengt hjem

For Halvor handler det ikke om å skape lekre og prangende hjem, men mer en bolig som viser hva man liker og hvem man er. Han trekker frem hvordan det er på et spa sammenlignet med et baderom hjemme.

– Alle elsker spa, det dempede lyset, de behagelige duftene og den avslappende stemningen. Likevel er baderommene der hjemme ofte kalde med en masse spotter i taket og slett ikke innbydende.

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i sort eik med skuff og metalskuffSvedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i sort eik med ulike skuffeløsninger

ULIKE KOMBINASJONSMULIGHETER: Du velger selv om du vil ha skuffer eller åpen oppbevaring - eller hva med begge deler? Her ser du Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i sort eik.

Mottoet hans er ”Lengt hjem”. Nettopp det håper han å vise i samarbeidet med Svedbergs og den nye serien av baderomsmøbler som har fått navnet Epos.

– Dette har vært et kjempespennende prosjekt der valgfrihet har vært et nøkkelord gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Man kan velge ulike fronter og farger, og den åpne oppbevaringen gir plass for kremer, levende lys eller noe fra naturen. Det viktigste for meg har likevel vært at møblene får baderommet til å føles koselig og varmt. Det er et sted som skal gi energi og lyst.

Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvit ask med praktisk sideoppbevaring

MANGE OPPBEVARINGSMULIGHETER: Med Epos kan du blant annet velge sideoppbevaring med åpne hyller. På den måten kan du for eksempel vise frem fine velværeprodukter. Her ser du Svedbergs Epos by Halvor Bakke baderomsmøbel i hvit ask.

Se hele møbelserien Epos her!

For mer inspirasjon, følg gjerne #eposbyhalvorbakke på Instagram.

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel P002793 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Spar 15 %

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap (120x45x45,3 cm) i en lekker hvit NCS-farge med tre push-open skuffer, Stora ovenpåliggende stålservant (40x12 cm) i børstet messing til frittstående servantbatteri.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Svedbergs
 • Farge:Hvit
 • Bredde:120 cm
 • Høyde:57 cm
 • Dybde:46 cm

40 214,- (Før 47 310,-)

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel P002790 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Spar 15 %

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap (200x45x45,3 cm) i en lekker farge av brun ask med justerbar skuffe inndeling og med push-open, to Stora ovenpåliggende stålservant (40x12 cm) i blyantpenn sort som løfter inntrykket av badet med sitt stilrene og moderne design.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Svedbergs
 • Farge:Brun Ask
 • Bredde:200 cm
 • Høyde:57 cm
 • Dybde:46 cm

67 027,- (Før 78 855,-)

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel P002792 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Spar 15 %

Svedbergs Epos by Halvor Bakke Baderomsmøbel

Baderomsmøbelet inkluderer servantskap (80x45x45,3 cm) i en lekker sort eik farge med en push-open skuff og en åpen løsning for synlig oppbevaring, Fross ovenpåliggende servant (40x12 cm) i sort matt som løfter inntrykket av badet med sitt stilrene og moderne design.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Svedbergs
 • Farge:Sort Eik
 • Bredde:80 cm
 • Høyde:57 cm
 • Dybde:46 cm

28 675,- (Før 33 735,-)

0 Klikk & hent kr 0,00