Pris på vannbåren varme

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Så mye koster det å legge inn vannbåren varme

Prisene varierer etter standard og hustype.

Når forbudet mot fyring av fossilt brensel trer i kraft 01.01.2020, må alle som har oljefyr bytte den ut mot et miljøvennlig varmesystem. 

Enten du skal bruker deler av ditt eksisterende vannbårne varmesystem eller skal legge inn helt nytt system, vil prisen variere avhengig av standarden du går for og hvilken type bolig du har. 

Bruk ditt eksisterende vannbårne varmesystem

Har du oljefyr i dag, betyr ikke det at du må bytte ut hele det eksisterende varmesystemet ditt når du skal installere ny varmekilde. 

– Da har du faktisk et system med vannbåren varme som du kan fortsette å bruke.Vi anbefaler derfor å gjenbruke så mye av det eksisterende systemet som mulig når du skal erstatte oljefyren, forteller Conrad Ekholt, teknisk sjef i Comfort.

Sørg for befaring før installering av vannbåren varme

Skal du derimot flytte inn i helt ny bolig, må hele systemet legges inn. Siden det finnes flere alternativer å velge mellom, er det også store variasjoner i pris når det gjelder montering av vannbåren varme.

– Derfor anbefaler vi at du som forbruker setter deg godt inn i tilbudet du får fra håndverker, og sørger for at det blir utført befaring før montering. Da blir tilbudet mest mulig riktig, og risikoen for at det dukker opp overraskelser underveis minimeres, råder Conrad.

Ulike priser for vannbårent varmesystem

Som Norges eldste rørleggerkjede har vi lang erfaring med installasjon av varmeløsninger. Vi tilbyr tre ulike løsninger for vannbåren varme, som vi har valgt å kalle «bra, bedre, best». 

Her kan du se de ulike prisene for alternativene el-kassett, dobbelmantlet-bereder og varmepumpe:

* Prisene i denne artikkelen er ment som referansepriser. For et konkret pristilbud, ta kontakt med din lokale Comfort-rørlegger.

Les mer om utfasingen av oljefyr her:

0 Klikk & hent kr 0,00