Pris på vannbåren varme

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Dette koster det å legge vannbåren varme

Skal du legge vannbåren gulvvarme i et nytt hus, vil prisen variere en del avhengig av hva slags standard man legger seg. Snakker man om nybygg på enebolig-markedet, vil en type standard gulvvarmeløsning uten varmekilde med varme i alle rom i førsteetasje og bad i andreetasje normalt kunne koste rundt 35 000,-.

Generelt kan man si at det er mange faktorer som for eksempel forskjellige hustyper og komponenter som gjør at prisen på montering kan variere mye.

Comfort ønsker derfor å anbefale at du som forbruker setter deg godt inn i tilbudet du får fra håndverkeren, og sørger for at det blir utført befaring på stedet så tilbudet blir mest mulig riktig og at risikoen for at det dukker opp overraskelser underveis minimeres. Har du for eksempel oljefyr i dag har du faktisk et vannbårent system som går å gjenbruke når forbudet mot fyring av fossilt brensel trer i kraft i begynnelsen av 2020 (link), og vi anbefaler derfor å gjenbruke så mye av eksisterende system som mulig.

Så hvor mye koster det å installere en løsning av vannbåren varme?

Som Norges eldste rørleggerkjede har Comfort samlet mange erfaringer med installasjon av varmeløsninger. Vi ser at det kan være vanskelig å velge mellom så mange løsninger at vi nå har lansert et konsept vi enkelt og greit kaller – bra, bedre og best. Alle løsningene i bra, bedre og best konseptet vårt kan erstatte oljefyren! Dette er varmeløsninger i alle prisklasser, som alle kan kobles på eksisterende vannbårne varmesystemer.

Alle løsningene i bra, bedre og best konseptet vårt kan erstatte oljefyren!

* Prisene i denne artikkelen er ment som referansepriser. For et konkret pristilbud, ta kontakt med din lokale Comfort-rørlegger.