Dette er trendene som gjelder på badet nå | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Dette er trendene som gjelder på badet nå

Linn Bad Emma baderomsmøbel i mørk eik 120 cm

Det er moro å friske opp hjemme, og ofte er det ikke de store forandringene som skal til. Her er noen tips til deg som skal totalrenovere badet eller bare fornye med enkle grep.

Når dagene blir kaldere og kveldene mørkere, er det mange av oss som får lyst til å endre litt innendørs. Vegger males og gardiner byttes ut, og kanskje er det også på tide med en liten oppfrisking av badet. Enten du er klar for et stort oppussingsprosjekt eller små endringer, får du alt du trenger til badet hos Comfort. Og trenger du hjelp med monteringen, er det bare å bestille produktet Ferdig Montert.

Ferdig monterte produkter

For selv om vi liker å pusse opp, liker vi også at ting kan gjøres enkelt.

– Det er mange som gjerne vil ha sine nye baderomsprodukter levert Ferdig Montert, og dette er et tilbud vi har med alle våre produkter nå, sier butikkleder Anette Smedegård hos Comfort Odda.

På nettsiden til Comfort får du på utvalgte varer både opp prisen på kun produktet og prisen inkludert montering. Dette gjør det forutsigbart å handle for deg som kunde.

– Hvis du ikke får opp pris inkludert montering, er det bare å snakke med oss i butikken så skal vi prøve å hjelpe deg, sier hun.

Cmofort-rorlegger-ferdig-montert-ny-servantkran-935x984.jpg

EKSPERTHJELP: Få produktene Ferdig Montert av våre dyktige rørleggere.

Velg naturmaterialer til badet

Det har ifølge Anette skjedd mye spennende innen baderomstrender den siste tiden. Hun trekker spesielt frem at det har kommet mange flotte produkter i naturfarger og organiske former. En serie som har fått mye oppmerksomhet er Woodio.

– Serien består av badekar, servant, toalett og knagger i vanntett massiv trekompositt. Dette er svært bærekraftige produkter, og i tillegg ser de flotte ut, sier hun. Produktene i serien fås i flere forskjellige farger, og de blir garantert et blikkfang på badet ditt. Treet er også med på å skape en lun og harmonisk atmosfære.

Woodio-Soft40-Natural-Servant-toppmontert-935x984.jpg

ET BLIKKFANG PÅ BADET: Toppmontert Woodio Soft40 Servant i bærekraftig trekompositt, med Woodio Hooks på servantskapet og som håndklekrok.

Bærekraftige materialer fra Sogn

Mange har i dag fokus på bærekraft når de pusser opp, og da er møbelserien EMMA fra familiebedriften Linn Bad i Sogn et godt valg. Serien er inspirert av naturen i Sogn og laget på bærekraftige materialer. Her kombineres eikefiner og lakkerte fronter, noe som gjør EMMA til en serie som kan varieres på mange måter.

Serien inkluderer servantskap med to skuffer med integrert grep og et høyskap. Skapene finnes i fargefrontene hvit matt, mørk eik, eik og sort matt. Kombiner med VALE glasservant og FRAMFJORD speil med berøringspanel.

Linn-Bad-Emma-Baderomsmobel-i-mork-eik-120-cm-935x984.jpg

KORTREIST BADEROMSMØBEL: Ta naturen inn på badet med Emma baderomsmøbel fra Linn Bad, 120 cm i mørk eik.

Halvtransparent moderne dusjvegg

For en del er dusjkabinett eneste alternativ, men de som kan velge fritt, velger ifølge Anette vanligvis dusjvegger. De finnes i dag i mange forskjellige varianter. – INR EDGE 20 PLUS Dusjvegg er et veldig populært valg. Dusjveggen er laget i klart, herdet sikkerhetsglass med bølgeformet overflate. Dermed får man inn de organiske formene som mange ønsker seg på badet i dag, sier hun.

Dusjveggene har profiler i sort aluminium og kan måltilpasses ditt bad helt kostnadsfritt. De kan også leveres i andre profiler og glasstyper hvis du ønsker det.

INR-EDGE-20-Plus-Dusjvegg-maaltilpasset-935x984.jpg

MÅLTILPASSET DUSJ: INR EDGE 20 Plus Dusjvegg som kan måltilpasses kostnadsfritt, med sway glass i bølgeform.

Et stilig, sort badekar

Hvis du er ute etter et badekar som skiller seg litt ut, anbefales det også å ta en kikk på VikingBad Holviga Badekar. Dette er et moderne og elegant frittstående badekar. – Badekaret er helstøpt og finnes både i svart og hvitt. Det svarte badekaret er spesielt populært i dag, sier Anette.

Siden badekaret er gjennomfarget vil det ikke oppstå stygge riper selv om du er uheldig og skraper det opp. – Mindre riper kan enkelt fjernes ved lett pussing. Badekaret har for øvrig runde og fine former, slik mange ønsker i dag, sier hun. Svarte detaljer holder seg generelt godt, og i likhet med børstede metaller er dette et godt valg hvis du vil at badet ditt skal se nytt ut lenge.

VikingBad-Holviga-Badekar-sort-170-cm-935x984.jpg

MODERNE OG ELEGANT: VikingBad Holviga badekar i sort er et lekkert frittstående badekar som finnes i både sort og hvitt.

Teknologi på badet?

Teknologien er i ferd med å innta badet for fullt, og hvis du elsker duppeditter, kommer du garantert til å elske denne nyheten. – 2home Zen Speil er et speil med innebygd LCD-TV med berøringsskjerm. Det betyr at du kan ligge i badekaret og se på TV uten å være redd for å ødelegge skjermen, sier hun.

TV-skjermen er på 21,5 tommer og har et ultratynt design på 22 mm tykkelse. Dette speilet brukes blant annet mye på hoteller, så her får du den deilige hotellfølelsen i ditt eget hjem. – Speilet har innebygget Wifi og Bluetooth høyttalersystem og finnes i flere størrelser. TV-en har mer enn 30 apper for valgfri installasjon, sier hun.

2home-Zen-Speil-tvskjerm-wifi-935x984.jpg

SMART BADEROMSSPEIL MED TV-SKJERM: Se på TV i badekaret med dette smarte 2Home Zen baderomsspeilet, med innebygd TV-skjerm, Wifi og Bluetooth!

Her er flere tips til deg som vil gjøre små endringer som gjør en stor forskjell:

Bytt ut håndtak på skap og skuffer

Det å bytte ut knotter og håndtak på baderomsmøblene virker kanskje ikke som noen stor forandring, men det kan faktisk endre uttrykket på badet ganske mye. Velger du knotter i samme metall som kraner, dusj og toalettknappen skaper du dessuten en fin helhet. Gull, børstet gull og svart er spesielt populære valg i dag.

Skift fronter på skapene

På en del baderomsmøbler er det mulig å bytte ut fronter og sidepaneler. Dette er som regel mye billigere enn å bytte ut hele innredningen. Hvis det ikke er mulig å bytte ut frontene, kan du kanskje male dem?

Nye håndklær og gode dufter

Noen nye kuver og håndklær i hyllene kan faktisk gjøre ganske mye med badet ditt. Myke, gode håndklær gjør dessuten morgen- og kveldsstunden mer behagelig. Duftlys eller duftpinner kan også skape en herlig spafølelse på badet.

Bytt ut speilet

Runde former er veldig trendy om dagen. Kanskje kan du bytte ut det gamle firkantede speilet over vasken med et nytt speilskap eller speil.

Dette er Ferdig Montert

Når du bestiller produkter fra Comfort Ferdig Montert slipper du overraskende fakturerer i ettertid. Du får oppgitt prisen når du bestiller varen og kan føle deg trygg på at arbeidet utføres av dyktige, erfarne rørleggere.

Dette-er-ferdig-montert-hansgrohe-dusjsett-935x984.jpg

BESTILL FERDIG MONTERT: Unngå overraskende fakturaer, forutsigbart og trygt med Ferdig Montert. Finn din nærmeste rørlegger her.

Her er noen av produktene du kan bestille Ferdig Montert:

VikingBad Ciba Toalett 6122475 Produktbilde Tilpasset.jpg
 • Ferdig Montert

VikingBad Ciba Toalett

Vegghengt toalett med åpen spylekant og solid toalettsete med Soft Close og Quick Release.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Vikingbad
 • Material(er):Porselen
 • Bredde:38 cm
 • Dybde:53 cm

6 650,-

Totalt med montering: 11 040,-

Oras Optima Dusjsett 4200509 Produktbilde Tilpasset_comfort.jpg
 • Ferdig Montert
 • Anbefalt

Oras Optima Dusjsett

Komplett dusjsett bestående av rain shower takdusj, hånddusj og termostatstyrt dusjkran med grepsvennlige hendelratt og såpekoppholder.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Oras
 • Farge:Krom
 • Overflate:Blank

10 940,-

Totalt med montering: 15 900,-

Tapwell ARM071 Oksiderende Messing Servantkran 9423543 Produktbilde Tilpasset_comfort.jpg
 • Ferdig Montert

Tapwell ARM071 Servantkran

Servantkran med et stilrent og moderne design med ett-greps betjening, uten oppløftsventil.

Tilgjengelige farger

 • Leverandør:Tapwell
 • Farge:Oksiderende Messing
 • Høyde:16,3 cm

4 695,-

Totalt med montering: 7 600,-

0 Klikk & hent kr 0,00