Dette er fordelene med å bestille Ferdig Montert | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Dette er fordelene med å bestille Ferdig Montert

Oras Nova dusjsett ferdig montert produkt hos Comfort

Nå er det slutt på å vente spent på regningen etter håndverkerbesøk. Med Ferdig Montert fra Comfort får du komplett pris på produkt og montering allerede når du bestiller en vare.

Forutsigbarhet i forhold til pris er viktig når du skal renovere i stor eller liten skala, men ofte er det litt usikkerhet knyttet til prisen du må betale for å få hjelp av en håndverker. – Dette slipper du når du bestiller et produkt Ferdig Montert fra oss. Da får du opp pris på vare inkludert montering i vår nettbutikk, og er sikret et godt tilbud også på produktet Ferdig Montert, sier Trude Tombre Bolgen hos Comfort Råholt.

Trygghet for forbrukeren

Når varen er klar til levering, avtaler håndverkeren et tidspunkt det passer for deg å få den montert. Vedkommende kommer så hjem til deg og sørger for at ditt nye baderomsprodukt installeres korrekt. – Vi anbefaler alltid at du bruker rørlegger når vann skal kobles. Det er en trygghet for deg som forbruker å vite at en kyndig håndverker gjør jobben, men også en fordel i forbindelse med forsikring og eventuelt salg av boligen, sier hun.

Når jobben er gjort, tar håndverkeren med seg emballasje, og vedkommende kan også fjerne gammelt utstyr dersom du ønsker det.

Ferdig Montert inkluderer:

– Varen fra Comfort-butikken
– Montering av varen
– Transport inntil 20 km t/r
– Utskifting av produkt av samme art
– Fjerning av emballasje fra nytt produkt og gammelt utstyr

Ta kontakt for et tilbud

Det er ifølge Trude mange kunder som setter pris på muligheten for å få varen montert av fagfolk. En del ringer først og lurer på hva Ferdig Montert innebærer, og de bestiller gjerne når de har fått svar på dette.
– Da vet de hvilken pris de har å forholde seg til, samtidig som de vet at jobben blir forsvarlig utført, sier hun.

Dokumentasjon på utført arbeid lagres i «Boligmappa» til din bolig.
– Det er også greit å være klar over at det kan være mulig å få en vare Ferdig Montert selv om varen ikke er merket med Ferdig Montert i nettbutikken. Da kontakter du bare butikken eller ber om tilbud på montering i nettbutikken, avslutter hun.

Dette er fordelene med Ferdig Montert:

– Du mottar ingen overraskende fakturaer
– Du bestiller det lett i nettbutikk eller butikk
– Arbeidet utføres av dyktige, erfarne håndverkere
– All lovpålagt dokumentasjon legges i «Boligmappa»

Her er noen av produktene du kan bestille Ferdig Montert:

Visste du at de fleste produktene til Tapwell kommer i flere overflater? Et godt tips er å la flere av elementene på badet være i samme overflate, det skaper nemlig et ryddig og rolig uttrykk. Hele ARM071- serien kan du bestille med Ferdig Montert.

Ønsker du en berøringsfri servantkran med moderne sort matt overflate, bør du absolutt titte nærmere på Oras Electra. Praktisk kran og et blikkfang på badet!

Dette-er-fordelene-med-a-bestille-ferdig-montert-servantkran-tapwell-oras-935x550.jpg

SERVANTKRANER I ULIKE DESIGN: Velg mellom servantkran med klassiske ett-greps betjening, eller våg deg ut med en berøringsfri kran fra Oras.

Porsgrund Glow-toalettet kombinerer effektiv skyll med Rimfree teknologi og vannbesparende egenskaper hvor du bruker i gjennomsnittet 30% mindre vann enn eldre toalettmodeller. Rengjøringsvennlig Smart Glasur, og med sine rene enkle linjer og former et praktisk tillegg til badet ditt.

VikingBad Ciba er et moderne vegghengt toalett med runde former, åpen spylekant og nanotech-behandlet, antibakteriell overflate for enkel rengjøring. Med softclose funksjon, quickrelease, og skjult oppheng, kombinerer det stil og funksjonalitet. Ciba får du i flere farger.

Dette-er-fordelene-med-a-bestille-ferdig-montert-toalett-vikingbad-porsgrund-935x550.jpg

NYTT TOALETT?: Vi har et stort utvalg av vegghengte- og gulvstående toaletter for bestilling Ferdig Montert.

Gjør en enkel oppgradering av badet med kvalitetsprodukter fra Hansgrohe, som for eksempel bytte ut dusjsettet med klassiske Crometta. Dusjsettet er med vinkeljusterbar hodedusj, hånddusj med to stråletyper og termostatarmatur med sikkerhetssperre. Et komplett dusjssystem!

Eller et nytt moderne badekarbatteri som Ecostat, som er et batteri i slankt design og høy kvalitet med metallgrep. Er også sikker med skoldesperre og innstillbar temperaturbegrensning.

Dette-er-fordelene-med-a-bestille-ferdig-montert-hansgrohe-dusj-935x550.jpg

BREDT UTVALG AV DUSJLØSNINGER: Vi har dusjløsningen til ditt bad! Hos finner du dusjløsninger fra flere kvalitetsleverandører.

Et dusjkabinett er en trygg løsning, spesielt egnet for deg med eldre bad, eller som er bekymret for fukt på baderommet. Contura Showerama 10-5 Comfort dusjkabinettet leveres komplett med blandebatteri, takdusj, integrert oppbevaringshylle i plexiglass og regulerbar hånddusj, samtidig som du kan få det Ferdig Montert av din nærmeste Comfort-rørlegger.

For eldre baderom med økt risiko for fuktskader, anbefales dusjkabinetter som en trygg løsning. Ved å velge et dusjkabinett minimerer du risikoen for fuktskader på vegger og gulv, spesielt på eldre bad med utdatert eller dårlig konstruksjon bak flisene. Les mer her.

Dette-er-fordelene-med-a-bestille-ferdig-montert-contura-dusj-935x984.jpg

AVSLAPPENDE DUSJOPPLEVELSE: Dusjkabinettet "Showerama 10-5 Comfort" fra Contura med høyt komfort-nivå. Kabinettet kommer også i en Classic-modell, som også kan bestilles med Ferdig Montert.

Varmtvannsberedere gir en stabil varmtvannstemperatur og er en lønnsom belastning på elektrisitetsanlegget. Hvilket volum varmtvannsberederen bør ha, er avhengig av antall brukere og størrelse på, for eksempel et badekar.

OSO Basix, som du også kan bestille Ferdig Montert, har markedsledende isolasjonsegenskaper, noe som gir store ENØK-gevinster. Berederen er isolert med Nanopur skumisolasjon, som reduserer varmetap og sørger for energieffektiv oppvarming av vannet.

Husk! En varmtvannsbereder bør monteres av rørlegger. Finn din nærmeste Comfort-rørlegger her!

Dette-er-fordelene-med-a-bestille-ferdig-montert-oso-basix-935x984.jpg

PÅ TIDE Å BYTTE UT VARMTVANNSBEREDEREN?: Hos oss i Comfort finner du et stort utvalg varmtvannsberedere, både til hytta, små leiligheter og hele familien.

Sjekk ut hele Ferdig Montert utvalget her.

0 Klikk & hent kr 0,00