Dette er årets mest trendy baderomsinnredning

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Dette er årets mest trendy baderomsinnredning

Det er spesielt én type materiale som gjør comeback.

Har du tenkt på at du ikke trenger ikke totalrenovere for å få følelsen av nytt bad? Bytter du ut baderomsinnredningen kan du enkelt gi badet et helt nytt uttrykk, uten at det trenger å koste skjorta. 

Det finnes et hav av muligheter innen baderomsinnredning. Her guider vi deg gjennom årets største trender! 

Tilbake til naturen 

Lyse og rene linjer og materialer med inspirasjon fra naturen er blant årets største trender på baderommet. Det forteller Bjørg Owren, kreativ leder for Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI). 

Ifølge henne er særlig baderomsinnredninger i tre på full fart tilbake i trendbildet. 

– Treverk, glass, marmor og messing gir et nordisk og stilrent preg, samtidig som det ikke trenger å koste all verden, sier hun.

Ønsker du å gå for en trendy, men samtidig klassisk stil på baderommet? La deg inspirere av disse fine baderomsinnredningene i tre fra leverandørene Linn Bad og Dansani.

BADEROMSINNREDNING I TRE: Dansani Inzo 100 cm. møbelsett og Dansani Inzo 120 cm.

BADEROMSINNREDNING I TRE: Dansani Inzo 100 cm. møbelsett og Dansani Inzo 120 cm.

– Vi vil ha det lunt og hyggelig på baderommet

Ikke overaskende følger trendene for baderom de store interiørtrendene. Ifølge Bjørg beveger trendpilene seg nå fra det stramme, svale og fargeløse, mot det mer personlige. 

– Vi ser mer bruk av farger, og da gjerne varmere farger, og mer bruk av flater med struktur som både kjennes og ser mykere og lunere ut. Vi ser også former og linjer med mer volum. 

Et eksempel på dette er baderomsinnredningen Zaro Colour fra Dansani i fargen "soft stone". 

Baderomsmøbler med farge.

FARGERIK BADEROMSINNREDNING: Dansani Zaro Colour i fargen "soft stone". 

Ifølge Bjørg vil vi også ha det lunt og hyggelig på baderommet, gjerne med assosiasjoner til velvære og spa.  

– Vi velger materialer og baderomsinnredning for å skape atmosfære. For å skape nettopp denne stemning, kan du for eksempel velge produkter som duftpinner, duftlys, fine kurver og en lekker baderomsmatte. Grønne planter bidrar til hjemmespa-følelsen, forteller hun. 

Her kan du se hele utvalget av baderomsinnredninger hos Comfort.

Vinyl seiler opp som populært materiale

Ifølge Bjørg ønsker vi oss baderom med stadig mer karakter. En klar trend er å kombinere ulike materialer for å skape et mer personlig baderom, og det er blitt mer og mer vanlig å bruke ett materiale på gulvet, og noe annet på veggene.

– Jeg vil trekke frem fliser, vinyl, trepanel, trespiler, tapet, våtromsplater og betong som spennende materialer. Spesielt vinylbelegg får nye tilhengere. Det som er unikt med dette materialet, er at du kan få det i alle farger – oggså som imitasjon av alle typer materiale. Ved hjelp av vinyl kan du for eksempel legge baderomsgulv med imitasjon av rullestein, forteller Bjørg.

– Ingen andre materialer slår vinyl når det gjelder rengjøring og vedlikehold. Dette er dessuten det eneste materialet for baderommet som er vanntett, legger hun til.

NORDISK STIL PÅ BADEROMMET: Lys og lekker baderomsinnredning i modellen Ingrid Ask fra Linn Bad.

0 Klikk & hent kr 0,00