Dusjtoalett - En unik følelse av friskhet og renhet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Dusjtoalett - En unik følelse av friskhet og renhet

Geberit Aquaclean Sela og Geberit Monolith
Geberit Aquaclean Sela og Geberit Monolith

Et dusjtoalett er mye mer enn et toalett! Hvem ønsker seg ikke et toalett med smarte funksjoner og enkle løsninger, som gir deg en unik følelse av friskhet og renhet? Det er nettopp dette et dusjtoalett gir deg.

Et dusjtoalett rengjør med rent, varmt vann – en mye mer skånsom og grundig rengjøring enn man oppnår ved å bruke toalettpapir. I tillegg er det både mer hygienisk og komfortabelt. 

Med regulerbar, selvrensende spylearm med riktig temperert vann fra første stråle, har du full kontroll. Dusjtoalett kommer ofte også med en egen innstilling for kvinner, en såkalt ”lady shower”, som muliggjør en myk og naturlig intimhygiene.

 

Lettere og mer hygienisk rengjøring

Har du tenkt over hvor mye bakterier det samler seg rundt spylekanten på et toalett? I tillegg er det område som er vanskelig å rengjøre ordentlig. Et dusjtoalett har åpen spylekant hvor det så og si er bakteriefritt etter rengjøring. Også at toalettet er vegghengt gjør det lettere å rengjøre gulvet, da du kommer skikkelig til under toalettet.  Et dusjtoalett kommer også med en quick release-funksjon, som gjør at du enkelt uten verktøy kan løfte av setet. Det gjør det enkelt å rengjøre samt at toalettet blir mer hygienisk og funksjonelt. Uansett type spylekant er det en fordel å ha et toalettsete som kan løftes av for rengjøring under setet og rundt skålen.

Soft close-funksjon 
Dusjtoalett har også en soft close-funksjon, hvor toalettsete lukker seg stille ved hjelp av myktlukkende hengsler. Noen dusjtoaletter kommer dessuten med luktavsug som fjerner vond lukt og renser luften direkte fra toalettskålen før den går ut i rommet.  Dersom du ikke ønsker å skifte ut hele toalettet ditt, tilbyr flere av produsentene toalettseter med for eksempel soft close-funksjonen, som kan monteres på mange toalettskåler. 

Her kan du sjekke ut utvalget vårt av toaletter.