Detaljene som skaper drømmebadet

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Detaljene som skaper drømmebadet

Hansgrohe servantkran i gull

Slik kan detaljer i gull, hvitt, sort og krom sette stemningen på badet.

Det er summen av de små detaljene som skaper den helt spesielle stemningen som gjør at vi ønsker å oppholde oss i et rom. Det kan være pusterommet som oppstår når det dekoreres med grønne planter, roen som skapes av fargekombinasjoner som sømløst flyter over i hverandre eller den zen-lignende stemningen som oppstår av å observere rette linjer og stilsikre detaljer.

Slik kan detaljer i gull, hvitt, sort og krom sette stemningen på badet!

Luksusfølelse med detaljer i gull

Gulldetaljer på badet

GULL I MUNN: Servantkran i gull fra Hansgrohe. 

Morgenstund har gull i munn, i alle fall om du starter dagen på dette baderommet! Gull oser av luksus, og gir hjemmets viktigste rom et hint av eksklusiv eleganse som vi kjenner igjen fra de fineste hoteller. Kombiner gulldetaljene med dempet sort for spennende kontraster, eller skap en gylden oase med lyse og myke farger. 

Minimalistisk med sorte detaljer

Sorte detaljer på badet

SOFISTIKERT OASE: Servantkranen "Mast" i sort fra Italienske Fima. Servant og benkeplate fra Dansani. 

I flere år har vi latt oss begeistre og inspirere av fantastiske og kreative baderom med detaljer i stilrent sort. Med servantkran, dusjdører, knagger og annet tilbehør i sort, kan du skape en minimalistisk og sofistikert oase, eller et varmt og intimt rom med spennende kontraster. Helhetsuttrykket endrer seg etter hvilke materialer og farger du velger å sette sammen, og mulighetene for å skape drømmebadet er mange.

Rent og fint med hvite detaljer

Lyst bad med hvite detaljer.

DET LILLE EKSTRA: Den hvite servantkranen heter "Quad" og er fra Fima. 

Skal du bytte ut servantkranen på baderommet, kan det å tenke utradisjonelt ha flere fordeler. I motsetning til en servantkran i krom, vises for eksempel ikke vannflekker og smuss like godt på en hvit overflate. Resultatet er et baderom med et rent og fint utrykk, hvor den hvite servantkranen gir baderommet det lille ekstra. For et gjennomført utrykk kan du gå for hvite detaljer også på resten av baderommet. Hva med å myke opp rommet med en hvit vase fylt med fargerike blomster?

Tidløse detaljer i krom

Detaljer i krom på badet.

LANGT FRA KJEDELIG: Bare se her! Detaljer i krom gir et rolig og stilrent utrykk. 

Krom er både tidløst, elegant og plassert i rett miljø – aldri så lite luksuriøst. Vi befinner oss i en tid hvor krom gjerne blir sett på som et tradisjonelt valg, men ikke la deg lure. Krom er langt fra kjedelig. Brukt som gjennomtenkte og gjennomgående detaljer, gjerne i kombinasjon med marmor, naturstein, keramikk, store speil og myke tekstiler, skaper krom en rolig og stilren ramme. Resultatet er et baderom hvor du kan starte og avslutte dagen omsluttet av ro og orden.

Slik får du stilen!

Tapwell ARM071 Honey Gold Servantkran 9423545 Produktbilde Tilpasset_comfort.jpg
  • Ferdig Montert

Tapwell ARM071 Servantkran

Servantkran med et stilrent og moderne design med ett-greps betjening, uten oppløftsventil.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Tapwell
  • Farge:Honey Gold
  • Høyde:16,3 cm

5 995,-

Totalt med montering: 8 900,-

0 Klikk & hent kr 0,00