Designsluk til badet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Designsluk til badet

Purus Corner Rose Gold

Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til badet ditt! Slukene kan plasseres i hjørnet av dusjen eller langs veggen slik at du slipper å stå på sluket i dusjen.

Nyhet til baderommet

Baderommet er på vei til å bli et av hjemmets mest personlige rom med inspirasjon hentet fra reiser og hotellmiljøer. En sterk trend som har vart i en lang periode er store fliser og metalliske overflater som tilfører glød og gir en luksuriøs atmosfære på badet. Endelig er drømmebadet ikke lengre noe vi bare drømmer om. Luksus på badet er noe vi føler vi kan unne oss.

I utviklingen av Purus Line og Purus Corner står design i fokus. Ristene har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, men leveres nå i et design som tilfører baderommet det lille ekstra. 

 

Sluk rosegull Comfort.JPG 
Purus Line i rosegull.

Purus Line Comfort sluk.jpg 
Purus Line med inngravert personlig tekst i slukristen. 

 

Purus corner tile insert Comfort sluk.PNG 
Purus Line Corner med nedfelt flis i slukristen.

 

Funksjonelt og praktisk

Purus Line designsluk plasseres inntil vegg eller som dusjavgrensning. Resultatet gir gode brukerfordeler, og en stilren gulvflate i dusjen. Renneslukene, Purus Line Gold og Onyx, kommer i 3 ulike utførelser, Rib, Pearl og Chess. Hjørneslukene, Purus Corner Gold og Onyx leveres i mønsteret Pearl.

Du får designslukene hos alle våre faghandlere, ta kontakt med oss så hjelper vi deg å finne det perfekte sluket til ditt baderom.