Seks gode grunner til å velge designsluk | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Seks gode grunner til å velge designsluk

Designsluk fra Purus med skrift

Her er slukene som gir baderommet ditt det lille ekstra.

Du har nettopp pusset opp dusjsonen på badet ditt, og er strålende fornøyd med de stilrene dusjveggene, de fine flisene og det fantastiske dusjsettet med takdusj.

Alt ligger til rette for en fantastisk og avslappende dusjopplevelse, men det er fortsatt en liten ting som irriterer deg: Det firkantede sluket som er plassert midt på gulvet i dusjsonen, som du nå må stå på mens du dusjer. 

Når du skal pusse opp baderommet, er det både store og små avgjørelser som skal tas. En av de viktigste avgjørelsene du tar, er som eksempelet over viser, valg av sluk til dusjen. Er du i likhet med mange andre lei av et sluk som er plassert midt i dusjen, kan et «designsluk» være en god løsning for deg. 

Et designsluk er kort forklart en moderne og praktisk løsning, hvor sluket legges som en smal rist langs den ene veggen i dusjen. I tillegg til å gi et visuelt fint utrykk, slipper du endelig å stå på sluket når du dusjer – og noe som gir en helt ny dusjopplevelse. 

Fordelene ved å velge designsluk

I tillegg til det estetiske, er det flere fordeler ved å velge designsluk:

1. Fordi du ikke trenger å bygge fall i mer enn én retning, kan du uten problemer velge store fliser i dusjen. 

2. Du må ikke lenger å stå oppå sluket når du dusjer.

3. Du unngår støy fra vann som slår mot stålristen når du dusjer.

4. Designsluk passer i alle typer gulvkonstruksjoner av betong og trebjelkelag.

5. Du har mange valgmuligheter, både når det gjelder lengde, materiale og design. 

6. Designsluk hever helhetsinntrykket på baderommet.

Her kan du se hele utvalget vårt av designsluk.

Slik installerer du designsluk 

Har du bestemt deg for designsluk på baderommet, bør du aller først starte med å snakke med rørleggeren din. 

Et tradisjonelt sluk må ifølge våtromsnormen være plassert 30 centimeter fra veggen. De samme kravene gjelder ikke for designsluk, men det er derfor viktig å planlegge for dette tidlig i prosessen.

DESIGNSLUK FRA PURUS LINE: Purus-slukene kan graveres med den teksten du selv ønsker. Hva med å gi alle som bruker dusjen en god start på dagen med denne beskjeden? På bildet ser du Purus Line Pearl designsluk.

Designsluk kan plasseres både i hjørnet av dusjen eller langs veggen. Fordi sluket skal monteres inntil veggen med enhetlig fall, stilles det større krav til nøyaktighet. 

– Det er like lett for en rørlegger å montere designsluk som et tradisjonelt sluk, men for å få et pent sluttresultat krever det samarbeid med de andre håndverkerne. 

Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til baderommet. De har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, og slipper gjennom like mye vann som et tradisjonelt sluk. 

– Et designsluk har i stedet for tradisjonell vannlås en luktfri NOOD-lås, som hindrer lukt hvis sluket skulle tørke ut.

DESIGNSLUK I ROSEGULL: Purus Corner Wave i rosegull tilfører badet eleganse. Plasser den som du vil – inntil veggen, i hjørnet eller ute på gulvet som en avgrensning mot resten av rommet. 

I din lokale Comfort-butikk finner du et stort utvalg ulike sluk. Kom innom, så hjelper vi deg å finne det perfekte sluket til ditt baderom! Finn din nærmeste Comfort-butikk her.

0 Klikk & hent kr 0,00