Derfor bør du velge dusjkabinett | Tips og råd

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Derfor bør du velge dusjkabinett

Contura Showerama 10-5 Comfort dusjkabinett med femkantet form

Et dusjkabinett er en trygg løsning, spesielt egnet for deg med eldre bad, eller som er bekymret for fukt på baderommet.

Skal du kjøpe ny dusj, men er usikker på hvilken type du skal gå for? Har du et eldre bad, er usikker på kvaliteten på membranen eller er bekymret for faren for fukt, bør du vurdere et dusjkabinett. Det forteller fagsjef i Comfort.

– På eldre bad, typisk 20 år og eldre, er faren for fuktskader langt høyere enn på nyere bad. Konstruksjonen bak flisene kan være utdatert eller i dårlig forfatning, og fuktskader vil være en reell risiko. 

– Velger du et dusjkabinett, utsetter du ikke vegger og gulv for direkte fukt. Risikoen for vannlekkasje vil dermed være lavere. 

Porsgrund Bad Showerama 10-5 Comfort dusjkabinett i femkantet fasong

AVSLAPPENDE DUSJOPPLEVELSE: Dusjkabinettet "Showerama 10-5 Comfort" fra Contura med høyt komfort-nivå. Kabinettet kommer også i en Classic-modell.

Ulike typer dusjkabinett å velge mellom

Dusjkabinett kommer i mange ulike former og størrelser, og spesielt er målene 70x90, 80x80, 80x90, 90x90 og 90x100 vanlige å få tak i. Hos oss finner du dusjkabinett fra INR, Contura, VikingBad og Macro Design

– Et dusjkabinett kan koste alt fra 4.990 til over 20.000 kroner. Velger du et dusjkabinett i høyere prisklasser, er det ofte inkludert glass med selvrensing, myktstengende dører, takdusj, innebygd blandebatteri og høyere kvalitet på hengsler.

I tillegg kan du velge mellom et stort utvalg ulike design og løsninger for inngang, som buet front, hjørneinngang og sideinngang.  

– Tenk nøye gjennom hvilke behov du har, særlig når det gjelder plass og funksjon, råder fagsjef. 

Se hele utvalget av dusjkabinett her! 

Dette må du huske før du kjøper dusjkabinett

Før du går til innkjøp av dusjkabinett, bør du måle opp og finne ut hvor stort det kan være. Det bør ifølge fagsjef være rom til å kunne dra frem dusjkabinettet for å rengjøre bak og under. Det er også spesielt viktig at kabinettet plasseres slik at det er enkelt å komme til sluket i gulvet for å kunne rense og vedlikeholde dette. 

Er du usikker på hvor dusjkabinettet burde plasseres, har fagsjef følgende råd:  

– Snakk med oss, så hjelper vi deg finne den beste løsningen for deg og ditt baderom. Finn nærmeste Comfort-rørlegger.

Finn dusjkabinettet til ditt drømmebad!

0 Klikk & hent kr 0,00