De mange fordelene til kjøkkenkran med høy tut

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

De mange fordelene til kjøkkenkran med høy tut

Oras Optima kjøkkenkran med fleksibel tut, hendler og berøringsfri funksjon

Derfor er en kjøkkenkran med høy tut et praktisk og smart valg.

Når du skal kjøpe kjøkkenkran, er det viktig å tenke gjennom hvilke behov du har på kjøkkenet. Har du lyst på en praktisk kran som gjør at det enklere å fylle vaskebøtten eller vaske store gryter, er en kjøkkenkran med høy tut et godt valg.

Fordelene med kjøkkenkran med høy tut

En av fordelene ved å velge en kjøkkenkran med høy tut, er at det blir bedre plass mellom kummen og kranen til å vaske grønnsaker, fylle i kjeler og til å vaske hender.

Mange høye kjøkkenkraner kommer også med bevegelig- eller uttrekkbar tut, som gjør kranen til et enda mer praktisk verktøy på kjøkkenet. Er du tilhenger av et stilrent utrykk, vil du garantert også like det minimalistiske uttrykket som denne type kjøkkenkran skaper.

Her er fem kjøkkenkraner med høy tut som vi har lagt vår elsk på!

1 Oras Optima hybridkran

Oras Optima hybridkran med fleksibel tut, temperaturdisplay og berøringsfri funksjon

SMART KJØKKENKRAN: Kranen «Optima» fra Oras har ikke bare en fleksibel tut, men er også en hybrid-kran med vanlige hendler for varmt og kaldt vann samt en berøringsfri funksjon som er praktisk og hygienisk å ha når en lager mat. Kranen kommer i flere utgaver med og uten temperaturdisplay og avstengning for oppvaskmaskin.

Les også: Oras Optima har blitt familiens «favorittdings» på kjøkkenet

2 Oras Safira kjøkkenkran

Oras Safira kjøkkenkran med høy tut og avstengning for oppvaskmaskin

GAMMEL TRAVER: Oras «Safira» er en god og gammel traver, og er en av Norges mest solgte kraner. Denne versjonen har avstengningsventil, som gjør det enkelt å stenge av vannet til oppvaskmaskinen når den ikke er i bruk.

3 Hansgrohe Talis M54 kjøkkenkran

Hansgrohe Talis M54 kjøkkenkran med L-design og uttrekkbar tur i krom

L-FORMET DESIGN: Talis M54 kjøkkenkran fra Hansgrohe har et slankt og moderne design med uttrekkbar tut og justerbar svingradius. Kranens smarte L-form passer perfekt for deg som har litt mindre plass under kjøkkenskapene. Kjøkkenkranen kommer også i sort.

4 Quooker Flex kjøkkenkran

Quooker Flex kjøkkenkran i sort med kokende og kullsyre vann

FLERE-I-EN: Kjøkkenkranen «Flex» fra Quooker i sort har ikke bare uttrekkbar tut, i tillegg får du både varmt, kaldt og kokende vann rett fra springen. Ønsker du avkjølt vann og kullsyre har du muligheten til å få det også med tilleggsbeholderen «Cube»

5 Tapwell ARM185 kjøkkenkran

Tapwell ARM185 kjøkkenkran i brushed honey gold med høy tut

MANGE MULIGHETER: Ønsker du en kjøkkenkran som passer sammen med de andre overflatene eller detaljene du har kjøkkenet, er kanskje en kran fra Tapwell noe for deg. De fleste av kran-seriene fra Tapwell kommer nemlig i en rekke overflater. Avbildet over ser du blant annet «ARM185» i overflaten Brushed Honey Gold. Se flere kraner fra Tapwell her.

Ny kjøkkenkran? Husk dette 

Det er lett å la seg begeistre av fine kjøkkenkraner, men før du bestemmer deg for modell, må du huske å ta mål. Har du overskap på kjøkkenet og ønsker en kjøkkenkran med høy tut, er det viktig å måle at kranen ikke er for høy.

Det kan også være smart å velge en forhandler som selger kjente merkevarer. Da er du garantert kvalitet, og faren for vannskader er mindre. Ikke minst er du sikret reservedeler om kranen skulle bli ødelagt om noen år.

Trenger du tips og råd til din nye kjøkkenkran? Comfort har dyktige rørleggere med lang erfaring og mye kunnskap. Ta kontakt med din lokale Comfort-forhandler i dag.

0 Klikk & hent kr 0,00