De mange fordelene til kjøkkenkran med høy tut | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

De mange fordelene til kjøkkenkran med høy tut

Fima Capo kjøkkenkran i sort med høy tut

Derfor er en kjøkkenkran med høy tut et praktisk og smart valg.

Når du skal kjøpe kjøkkenkran, er det viktig å tenke gjennom hvilke behov du har på kjøkkenet. Har du lyst på en praktisk kran som gir deg mye plass til å fylle vaskebøtter eller vaske store gryter, er en kjøkkenkran med høy tut et godt valg.

Fordelene med kjøkkenkran med høy tut

En av fordelene ved å velge en kjøkkenkran med høy tut, er at det blir bedre plass mellom kummen og kranen til å vaske grønnsaker, fylle i kjeler og til å vaske hender. 

Mange høye kjøkkenkraner kommer også med bevegelig- eller uttrekkbar tut, som gjør kranen til et enda mer praktisk verktøy på kjøkkenet. Er du tilhenger av et stilrent utrykk, vil du garantert også like det minimalistiske uttrykket som denne type kjøkkenkran skaper. 

Her er fem kjøkkenkraner med høy tut som vi har lagt vår elsk på!

FIMA Carlo Frattini Capo kjøkkenkran

Denne er både praktisk og fin å se på. Kjøkkenkranen er en av FIMA sine bestselgere, og fås i fargene krom, matt hvit og matt sort. Kjøkkenkranen har uttrekkbar tut med ekstra dusjstråle.

Les også: 5 favoritter fra FIMA sin nye krankolleksjon.

Hansgrohe Metris Select

En kjøkkenkran med spennende design og mange praktiske muligheter, som uttrekkbar tut. Kranen kan også enkelt slås av med et lett trykk på select-knappen på toppen av kranen.

KJØKKENKRANER MED HØY TUT (f.v.): FIMA Carlo Frattini Matrix, Hansgrohe Talis S² Variarc 260, Hansgrohe Matris Select, Oras Safira og FIMA Carlo Frattini Capo.

Oras Safira

Oras Safira er en god gammel travel innenfor kjøkkenkraner, og er en av Norges mest solgte kraner. Denne versjonen har avstengningsventil, som er praktisk for å stenge av vannet til oppvaskmaskinen når den ikke er i bruk.

Skulle du være så uheldig å få en vannskade, får du faktisk mer igjen i forsikringspenger om du bruker kjøkkenkran med avstengningsventil.

Hansgrohe Talis S² Variarc 260

Denne kjøkkenkranen er en enkel og funksjonell kran med stilig pinnegrep. Kranen har ettgreps kjøkkenkran med 150° svingtut, som kan trekkes ut opptil 50 cm.

Ny kjøkkenkran? Husk dette 

Det er lett å la seg begeistre av fine kjøkkenkraner, men før du bestemmer deg for modell, må du huske å ta mål. Velger du en kjøkkenkran med høy tut, er det viktig å måle at kranen ikke blir for høy i forhold til eventuelle overskap. 

Det kan også være smart å velge en forhandler som selger kjente merkevarer. Da er du garantert kvalitet, og faren for vannskader er mindre. Ikke minst er du sikret reservedeler om kranene skulle bli ødelagt om noen år. 

SMART KRAN: Kjøkkenkranen Capo fra FIMA Carlo Frattini har både uttrekk og svingbar tut.

Trenger du tips og råd til din nye kjøkkenkran? Vi hjelper deg! Kom gjerne innom en av våre Comfort-butikker.

0 Klikk & hent kr 0,00
ComfortAdvancedCookieBanner