Enkle og borefrie løsninger på badet | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Enkle og borefrie løsninger på badet!

Borefrie løsninger på badet

Er du redd for å bore i flisene på badet? Løsningen er heldigvis både enkel – og helt borefri

Baderom med praktiske og borefritt håndkleoppheng

ALT PÅ SIN PLASS: Med praktisk håndkleheng, som du henger opp helt uten å bore.

Ingenting er så tilfredsstillende som et rent og ryddig bad. Alt på sin plass, i fin harmoni. Da er det kjedelig å mangle et godt sted å henge håndkleet. Kanskje blir det liggende ved vasken eller slengt over dusjdøren – eller til og med på gulvet.

– De fleste er faktisk redde for å bore i flisene hvis de skal henge opp kroker, bekrefter rørleggermester Stian Leidland ved Aquaflis AS Comfort på Ski.

– Først og fremst er man redde for at flisene skal sprekke om man borer. Frykt for å skade membranen som ligger rett bak flisene, bekymrer også, fortsetter rørleggermesteren. De færreste har dessuten egnet utstyr, som er flisbor.

Stian har heldigvis en gledelig nyhet:

– Det finnes veldig mange praktiske og fine løsninger som er helt borefrie: enkeltkroker, doble kroker, multiheng og håndkleheng som enkelt festes med tape – rett på veggen.

Den enkleste løsningen er selvklebende tape

De borefrie løsningene med selvklebende tape fås hos alle Comfort-butikker i landet. Enten du liker svarte detaljer, gull, børstet eller blankt stål. De fleste kroker og håndklehengere kommer med selvklebende tape og er klare for og henges rett opp.

– Før du henger opp kroker med tape, bør du vaske flisene godt. Bruk fettløselig vaskemiddel, slik at alt av støv, fett, sjampo og såperester forsvinner. I butikken får du kjøpt wipes tilsatt middel som fjerner alt slikt, tipser Stian.

Når flis og vegg er tørr, er alt klart til å henge opp kroker.  

– Fjern tapen og heng opp krokene der du vil. Så enkelt er det, sier rørleggermesteren entusiastisk.

Borefrie kroker på badet i sort og krom fra Beslagsboden og Smedbo

BOREFRIE KROKER: Til venstre henger to sorte kroker i rustfritt stål fra Beslagsboden. Til høyre et multiheng i blank forfrommet overflate fra Smedbo.

Enkel fornyelse av badet

Det er utrolig hvor stor forskjell nye kroker kan gjøre på badet. Komposisjonen får et løft og kanskje opplever du at flyten på badet fungerer bedre. Alt får sin plass.

– Krokene henger godt når de først er hengt opp. Jeg pleier å si at jeg kan henge svigermor på den, ler Stian.

Du kan likevel få krokene av veggen. Bruk en tapetkniv mellom tape og vegg, slik at du skånsomt fjerner kroken. Vil du henge opp krokene på nytt en annen plass bør du bytte ut tapen på baksiden av kroken. Nytt limpapir får du også kjøpt hos Comfort.

Se hele det store utvalget av kroker og håndklehengere til badet her! Nå tilbyr også flere av butikkene våre hjemlevering, i tillegg til klikk & hent. Ta kontakt med din lokale Comfort-butikk her. 

 

Beslagsboden Enkel Krok

Selvklebende designkrok med plass til et håndkle.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Beslagsboden
  • Overflate:Matt
  • Farge:Sort

88,-

Beslagsboden Enkel Krok

Selvklebende enkelkrok i rustfritt stål.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Beslagsboden
  • Overflate:Matt
  • Farge:Sort

88,-

0 Klikk & hent kr 0,00