Heng opp knagger uten å borre på badet!

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Du skal føle deg trygg når du handler hos oss - Comfort, det tryggeste valget

Inspirasjon og råd

Enkle og borefrie løsninger på badet!

Er du redd for å bore i flisene på badet? Da er du ikke alene. Løsningen er heldigvis både enkel – og helt borefri!

ALT PÅ SIN PLASS: Med praktisk håndkleheng, som du henger opp helt uten å bore, blir det fin flyt på badet. 

Ingenting er så tilfredsstillende som et rent og ryddig bad. Alt på sin plass, i fin harmoni. Skap, speil og kroker og heng: Da er det kjedelig å mangle et godt sted å henge håndkleet. Kanskje blir det liggende ved vasken eller slengt over dusjdøren – eller til og med på gulvet.

– De fleste er faktisk redde for å bore i flisene hvis de skal henge opp kroker, bekrefter rørleggermester Stian Leidland ved Aquaflis AS Comfort på Ski.

– Først og fremst er man redde for at flisene skal sprekke om man borer. Frykt for å skade membranen som ligger rett bak flisene, bekymrer også, fortsetter rørleggermesteren. De færreste har dessuten egnet utstyr, som er flisbor.

Stian har heldigvis en oppløftende nyhet:

– Det finnes veldig mange praktiske og fine løsninger som er helt borefrie: Enkeltkroker, doble kroker, multiheng og håndkleheng som enkelt festes med tape – rett på veggen.

Den enkleste løsningen

De borefrie løsningene med selvklebende tape fås på alle Comfort-butikker i landet. Enten du liker svarte detaljer, gull, børstet eller blankt stål. Alle kroker og heng kommer med selvklebende tape og er klare for å henges rett opp.

– Før du henger opp kroker med tape, bør du vaske flisene godt. Bruk fettløselig vaskemiddel, slik at alt av støv, fett, sjampo og såperester forsvinner. I butikken får du kjøpt wipes tilsatt middel som fjerner alt slikt, tipser Stian.

Når fliser og vegg er tørr, er alt klart til å henge opp kroker.  

– Fjern tapen og heng opp krokene der du vil. Så enkelt er det, sier rørleggermesteren entusiastisk.

KROKER: Til venstre henger to sorte kroker i rustfritt stål fra Smedbo. Til høyre et multiheng i blank stål, også fra Smedbo.

Enkel fornying av badet

Det er utrolig hvor stor forskjell nye kroker kan gjøre på badet. Komposisjonen får et løft og kanskje opplever du at flyten på badet fungerer bedre. Alt får sin plass.

– Krokene henger godt når de først er hengt opp. Jeg pleier å si at jeg kan henge svigermor på den, ler Stian.

Du kan likevel få krokene av veggen. Bruk en tapetkniv mellom tape og vegg, slik at du skånsomt fjerner kroken. Vil du henge opp krokene på nytt en annen plass bør du bytte ut tapet på baksiden av kroken. Nytt limpapir får du også kjøpt hos Comfort.

Finn din nærmeste Comfort-butikk her

Smedbo Dobbelkrok

Selvklebende dobbelkrok i sort rustfritt stål.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Smedbo
  • Overflate:Matt

135,-

Smedbo Mini-Enkelkrok

Selvklebende mini-enkelkrok i sort rustfritt stål.

Tilgjengelige farger

  • Leverandør:Smedbo
  • Overflate:Matt

44,-

0 Klikk & hent kr 0,00