Baderomsmøbler som passer perfekt til lite bad

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Baderomsmøbler som passer perfekt til lite bad

Baderomsmøbler til små bad

Ikke la manglende kvadratmeter stå i veien for drømmebadet. Her er baderomsmøblene som passer perfekt til små bad.

Alle som har lite bad vet at det handler om å utnytte hver kvadratmeter på best mulig måte. Samtidig vil du skape et bad som inviterer til en god start på dagen, og ikke minst – skape et rom som fungerer i en hektisk hverdag.

Velg derfor baderomsmøbler som er spesielt tilpasset små bad, og ikke vær redd for å spørre om hjelp til å tegne opp løsningen du ser for deg. Det gjelder både om du vil se på muligheter for å forbedre eksisterende planløsning, eller om du skal bygge nytt.

Her er noen møbelserier som passer perfekt inn på små bad!

Innrede lite bad med Dansani Inzo.

UTNYTT PLASSEN: Når du har lite bad handler alt om å utnytte plassen godt. Hva med å fylle veggen over toalettet med et praktisk speilskap?

Dansani You: Sett sammen ditt drømmebad  

You-serien til danske Dansani er utviklet for at du ikke skal måtte velge mellom design og praktiske løsninger. Resultatet er en møbelserie med servantskap hvor du kan velge i bredder fra 40 cm til 120 cm, med et stort utvalg av ulike farger på både skap og håndtak og løsninger for vask, speil og lys.

Baderomsmøbler til lite bad. Dansani You-serien passer perfekt inn på små bad.

FINN DIN KOMBINASJON: YOU-serien fra Dansani kommer i et stort utvalg farger, størrelser og løsning for vask, speil og lys.

Tips! Hylle for oppbevaring, eller for å stille ut planter og smykkeskrin?

I You-serien finner du denne praktiske og fine hyllen med fleksible glassplater som du kan løfte av. Du bestemmer altså selv om du vil ha en hylle med to plater, eller en hylle hvor du kan oppbevare høyere ting som hårspray eller sjampo, eller kanskje dekorative magasiner? Hyllen fungerer også som håndklestativ.   

PRAKTISK OG DEKORATIV: Fleksibel hylle fra Dansani sin serie «YOU».

Dansani Inzo: Lar deg utnytte veggplassen  

Serien Inzo fra den danske møbelprodusenten Dansani gir deg med lite baderom flere kreative muligheter for oppbevaring. Hva med å fylle veggen over toalettet med et praktisk speilskap? 

I serien Dansani Inzo kan du velge møbler helt ned i 40 cm bredde og 27 cm dybde.

Baderomsmøbler til lite bad. Dansani Inzo.

STILRENT OG PRAKTISK: Baderomsmøblene fra Inzo-serien til Dansani lar deg skape et lyst drømmebad med flere praktiske løsninger.

Liten hylle til badet fra Dansani Inzo.

SMÅ HYLLER SOM KAN HENGES OPP I ULIKE HØYDER: Perfekt for oppbevaring av tannbørste og bodylotion, eller for å vise frem planter eller andre småting.

Vil du se nærmere på utvalget av baderomsmøbler til små bad, eller ønsker du tips og råd om hvilke løsninger som passer best hos deg? Snakk med oss i en av våre Comfort-butikker! Om du ønsker det, monterer vi også de nye baderomsmøblene for deg.

0 Klikk & hent kr 0,00