Baderomsmøbler til små baderom

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Inspirasjon og råd

Baderomsmøbler til små baderom

Ikke la manglende kvadratmeter stå i veien for drømmebadet. Her er baderomsmøblene som passer perfekt til små bad.

Alle som har lite bad vet at det handler om å utnytte hver kvadratmeter på best mulig måte. Samtidig vil du skape et bad som inviterer til en god start på dagen – og ikke minst – skape et rom som fungerer i en hektisk hverdag. 

Baderomsmøblene fra Smal-serien fra Element passer perfekt til små bad. Med det moderne og tidløse designet får du møbler som du vil trives med lenge. Servantskapet har en bredde på 60 cm, og rommer akkurat det du trenger.

I serien finner du også et praktisk høyskap. Det er bare 30 cm bredt, og passer derfor inn stort sett overalt. Samtidig har det mye oppbevaringsplass. 

KVALITET TIL SMÅ BAD: Baderomsmøbler fra Element Sans-serien har et lett og moderne design, og passer godt inn på små bad. Her ser du Element Sans 60 cm i grå matt med høyskap og speilskap. Baderomsserien kommer også i 100 cm og 120 cm.

Baderomsmøbler i dansk kvalitet 

Et annet godt alternativ til små bad er baderomsmøbler fra danske Dansani. Serien Dansani Inzo kan du velge mellom møbler som kun er 40 cm i bredden og 27 cm i dybden. Perfekt når du vil få mest mulig ut av få kvadratmeter!

Serien kommer også i 60 cm, med veggskap i samme design. Får du ting opp på veggene, frigir du verdifull gulvplass og sørger for et stilrent og ryddig utrykk. 

TIPS! De fleste av baderomsmøblene i Dansani Inzo-serien fås i flere bredder og dybder, slik at du kan tilpasse møblene etter smak og størrelsen på baderommet. 

Les også: Smart oppbevaring på badet med speilskap

MYE OPPBEVARING: Gjør baderommet personlig og utradisjonelt ved å mikse høyden og plasseringen av håndtaket på veggskapene i Dansani Inzo-serien. 

Bedre plass med nye møbler 

Irriterer du deg over dårlig plassutnyttelse på badet i leiligheten eller huset du nettopp har kjøpt? Det er mye du kan gjøre uten å måtte totalrenovere. 

Bytt ut dusjgardinen med en svingbar dusjdør, heng opp speilskap over vasken og gi badet et friskere utrykk med nye, smalere baderomsmøbler og et praktisk høyskap. 

EKSTRA OPPBEVARING: I Element Smal-serien finner du flere praktiske baderomsmøbler til små bad. Element Smal høyskap med åpne sidehyller lar deg gjemme bort «rotet», og stille ut smykkeskrin, planter og andre fine gjenstander, mens Element Smal speilskap er både praktisk og fint å se på. 

Tips til deg som skal bygge lite bad 

Drømmer du om eget bad tilknyttet soverommet, men er usikker på om du har nok kvadratmeter å gå på? Husk at du får gjort mye på få kvadratmeter!

Velg baderomsmøbler som er spesielt tilpasset små baderom, og få hjelp til å tegne opp løsningen du ser for deg. De færreste angrer på at soverommet blir to-tre kvadratmeter mindre når resultatet er et smart og velfungerende bad. 

PRAKTISK OG ENKELT: Element Smal 3-i-1 møbelpakke er bare 44,5 cm bred, og inneholder servant, underskap og speil. Velg mellom tre forskjellige farger. 

Flere tips og eksempler på gode løsninger til små bad finner du i din nærmeste Comfort-butikk. Din nærmeste butikk finner du her.