Baderomsmøbler til små baderom

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Godt nytt år! Vi har januarsalg med mange gode tilbud

Inspirasjon og råd

Baderomsmøbler til små baderom

Ikke la manglende kvadratmeter stå i veien for drømmebadet. Her er baderomsmøblene som passer perfekt til små bad.

Alle som har lite bad vet at det handler om å utnytte hver kvadratmeter på best mulig måte. Samtidig vil du skape et bad som inviterer til en god start på dagen, og ikke minst – skape et rom som fungerer i en hektisk hverdag. 

Velg derfor baderomsmøbler som er spesielt tilpasset små baderom, og ikke vær redd for å spørre om hjelp til å tegne opp løsningen du ser for deg. Det gjelder både om du vil forbedre romløsningen på ditt eksisterende bad, eller om du skal bygge nytt.

Her er tre møbelserier som passer perfekt på små baderom!

Tidløst design som rommer akkurat det du trenger

Baderomsmøblene i Sans-serien fra Element passer perfekt til små bad. I serien finner du både servantskap, speilskap og et praktisk høyskap, alle i moderne og tidløst design som du vil trives med lenge. Servantskapet har en bredde på 60 cm, mens det praktiske høyskapet er 30 cm bredt. Det gjør at det passer inn stort sett overalt, samtidig som det gir deg den ekstra oppbevaringsplassen du trenger. 

KVALITET TIL SMÅ BAD: Baderomsmøbler fra Element Sans-serien har et enkelt og moderne design, og passer godt inn på små bad. Her ser du Element Sans 60 cm i grå matt med høyskap og speilskap. 

Smal eleganse 

Serien «Smal» er spesielt designet for å passe inn på små bad.  Element Smal 3-i-1 møbelpakke er bare 44,5 cm bred, og inneholder servant, underskap og speil. Har du ledig veggplass, kan du kombinere møbelpakken med Element Smal høyskap med åpne sidehyller. Den praktiske løsningen lar deg gjemme bort «rotet», og stille ut smykkeskrin, planter og andre fine gjenstander. 

EKSTRA OPPBEVARING: Element Smal høyskap med åpne sidehyller lar deg gjemme bort «rotet», mens Element Smal speilskap er både praktisk og fint å se på. 

PRAKTISK OG ENKELT: Element Smal 3-i-1 møbelpakke er bare 44,5 cm bred, og inneholder servant, underskap og speil. Velg mellom tre forskjellige farger. 

Få møblene opp på veggen 

Vil du få mest mulig ut av få kvadratmeter, er baderomsmøblene fra danske Dansani et annet godt alternativ.

I serien Dansani Inzo kan du velge mellom møbler helt ned i 40 cm bredde og 27 cm dybde. Et godt tips til deg med lite bad er å få ting opp på veggen, og har du noen få ekstra kvadratmeter å gå på, kan vi anbefale Inzo-serien i 60 cm med tilhørende veggskap. Da frigir du verdifull gulvplass og sørger for et stilrent og ryddig utrykk. 

Les også: Smart oppbevaring på badet med speilskap

 

MYE OPPBEVARING: Gjør baderommet personlig og utradisjonelt ved å mikse høyden og plasseringen av håndtaket på veggskapene i Dansani Inzo-serien. 

Flere tips og eksempler på gode løsninger til små bad finner du i din lokale Comfort-butikk! Finn din nærmeste butikk her.

0 Klikk & hent kr 0,00