Baderomsmøblene som passer perfekt til familiebadet

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

Baderomsmøblene som passer perfekt til familiebadet

Morgenkos for mor og barn med baderomsmøblene fra Element Mix & Match.

Når badet skal brukes av både store og små, gjelder det å finne løsninger som gjør morgenstellet og kveldskosen så lett som mulig.

Kravene som stilles til familiebadet er mange. Det skal gjerne være plass til stellebord. Godt med oppbevaring er en selvfølge, og helst skal vi ha plass til skittentøyet. Løsninger som hjelper oss unngå dårlig tid og krangling foran vasken ønskes hjertelig velkommen.

For å løse hverdagens utfordringer trenger vi både kreative, praktiske og noen ganger overaskende løsninger.

– Baderomsmøbler er en langsiktig investering, men familielivets behov endrer seg år for år. Da er modulbaserte løsninger, møbler som dere kan tilpasse etter eget behov, en god løsning, forteller Helene Holst Kristensen hos Comfort.

– Mix & Match-serien fra Element er en av de store nyhetene i 2020, og har allerede rukket å bli et populært valg på norske baderom. Særlig barnefamiliene faller for denne.

Baderomsmøbler etter deres behov

Med Mix & Match-serien kan dere se bort fra alle regler om at servanter må være midtstilt på benkeplaten, og at det må være symmetri i valg av skuffer. I stedet kan dere sette sammen ulike moduler slik det passer dere.

Kanskje dere trenger ekstra mye oppbevaring? Et baderomsmøbel som er langt nok til å romme to servanter? Plass til stellebord? Skittentøysskuff?

– Mange småbarnsfamilier setter spesielt stor pris på at servanten kan sidestilles. Det frigir verdifull plass til en stellematte, og erstatter behovet for eget stellebord. Med åpne oppbevaringshyller har du samtidig ting som kluter og bleier innenfor rekkevidde, forklarer Helene.

STELLEBORD: Sidestilt servant gir plass til å bruke resten av benkeplaten som stellebord. Åpne hyller fungerer som lagringsplass for bleier og kluter. 

– Noen mangler oppbevaringsplass, og ønsker å utnytte all plass under benkeplaten til dette. En annen funksjon som gleder barnefamiliene, er muligheten for å inkludere en stor uttrekkbar skuff i innredningen. I den kan dere skjule skittentøyskurven, noe som gir resten av rommet et renere utrykk.

UTE AV SYNE: Den store uttrekkbare skuffen skjuler skittentøyskurven.

Plass til hele familien

Et godt triks for å unngå dårlig tid på morgenkvisten er godt med plass foran vasken.

– Velg en variant av baderomsmøblene som har lang nok benkeplate til å romme to vasker, tipser Helene.

Er det viktig for deg å ha godt med arbeidsplass rundt vasken, for eksempel til en stellematte eller for å kunne brette klær, kan du sidestille servanten.

–  Da får du fortsatt masser av plass til både tannpuss, morgenstellet og kveldskosen.

Har dere satt av plass, kan dere også ettermontere vask nummer to når behovet for stellematte er borte. Snakk med rørleggeren, og legg til rette for dette når møblene skal monteres, tipser Helene.

PLASS TIL STORE OG SMÅ: Baderomsmøblene fra Mix & Match-serien til Element har godt med plass til både tannpuss og morgenstellet.PLASS TIL STORE OG SMÅ: Baderomsmøblene fra Mix & Match-serien til Element har godt med plass til både tannpuss og morgenstellet.

Bli bedre kjent med Mix & Match-serien

Mix & Match-serien lar deg velge mellom ulike farger, former og materialer. Selve essensen i designet er inspirert av norsk stil og natur, og det klassiske designet fremheves av smakfulle og gjennomtenkte detaljer. 

– Serien er utviklet med høyt fokus på produksjonsmetode og materialvalg. Treverket som brukes i produksjonen er hentet fra bærekraftige skoger.

Element representerer god kvalitet til en fornuftig pris, og er møbler som du vil ha glede av i lang tid. Element Mix & Match finner dere kun hos Comfort.

– Å bytte ut baderomsinnredningen en enkel måte å få et mer familievennlig bad på. Å koble til den nye servantkanen er noe jeg anbefaler at dere overlater til rørlegger. Ønsker dere det, kan vi også montere de nye møblene, avslutter Helene.

Se hele utvalget av Mix & Match her, eller besøk din nærmeste Comfort-butikk!

0 Klikk & hent kr 0,00