5 tips til smart oppbevaring på badet | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

5 tips til smart oppbevaring på badet

Åpen skuff med praktiske rominndelere fra Dansani Inzo

En god morgen starter på et ryddig bad.

Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne prak­tiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Her er fem smarte løsninger som vil gi deg et ryddig og oversiktlig bader­om, slik at du aldri mer trenger å bruke tid på å finne noe i rotete skuffer! 

1. Lag orden i rekkene

Med skuffeinndelere kan både sminkekoster, hårstrikk, barbermaskiner og annet få sin faste plass. Du kommer aldri til å irritere deg over rotete og uoversiktlige skuffer igjen!

Orden på badet med praktiske skuffeinndelere i møbel

ORDEN I REKKENE: Med skuffeinndelere trenger du aldri mer bruke tid på å finne noe i rotete skuffer! Baderomsmøbel og skuffeinnredning er fra danske Dansani.

2. Utnytt veggplassen!

Får du ting opp fra gulvet og utnytter veggene på badet til smart oppbevaring, frigir du nyttig gulvplass, noe som igjen vil bidra til å holde baderommet ryddig og gjøre det enklere å rengjøre.

Orden på badet med ryddig høyskap fra Dansani

MER PLASS: Frigi nyttig gulvplass med et høyskap. Høyskapet er fra Dansani.

3. Velg møbler og tilbehør som har flere bruksområder

Hylle til oppbevaring, håndklestang – eller kanskje begge deler? De avtakbare glasshyllene gjør denne hyllen fra Dansani til et praktisk og stilsikkert innslag på baderommet.

Orden på badet med fleksibel hylle fra Dansani

PRAKTISK OG STILSIKKER: Fleksibel hylle fra Dansani.

4. Hold dusjen ryddig  

Lei av å se på flaskene med shampo og såpe når du står i dusjen? Med skapene «NEST» og "CASE" fra INR holder du flaskene godt skjult. Vipp ut den frostede døren, og hent ut produktene du trenger – når du trenger dem.

Orden på badet med praktisk Case dusjhylle fra INR

LETT Å MONTERE: Skapene "NEST" og "CASE" leveres med systemet INR "Borrefri". På den måten slipper du å borre hull i flisene. Her ser du "Case" dusjoppbevaring i hvit fra INR

5. Ute av syne

Med integrert stikkontakt i baderomsmøblene kan du flytte hårføneren, barbermaskinen og den elektriske tannbørsten ned i en skuff eller inn i et skap.

Orden på badet med skuff med stikkontakt fra Dansani

PRAKTISK: Gjem bort hårføneren i en skuffe. Stikkontakt gjør at den er klar til bruk på null komma niks. Baderomsmøblet på bildet er fra danske Dansani

Se et stort utvalg av tilbehør til badet her, eller spør om tips og råd i din lokale Comfort-butikk

0 Klikk & hent kr 0,00