5 tips til smart oppbevaring på badet | Comfort

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

5 tips til smart oppbevaring på badet

Åpen skuff med praktiske rominndelere

En god morgen starter på et ryddig bad.

Enten badet ditt er stort eller lite, gjelder det å finne prak­tiske løsninger som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle. Her er fem smarte løsninger som vil gi deg et ryddig og oversiktlig bader­om, slik at du aldri mer trenger å bruke tid på å finne noe i rotete skuffer! 

1. Lag orden i rekkene

Med skuffeinndelere kan både sminkekoster, hårstrikk, barbermaskiner og annet få sin faste plass. Du kommer aldri til å irritere deg over rotete og uoversiktlige skuffer igjen!

Ryddig skuff på badet.

ORDEN I REKKENE: Med skuffeinndelere trenger du aldri mer bruke tid på å finne noe i rotete skuffer!

2. Utnytt veggplassen!

Får du ting opp fra gulvet og utnytter veggene på badet til smart oppbevaring, frigir du nyttig gulvplass, noe som igjen vil bidra til å holde baderommet ryddig og gjøre det enklere å rengjøre.

Ryddig høyskap på badet.

MER PLASS: Frigi nyttig gulvplass med et høyskap.

3. Velg møbler og tilbehør som har flere bruksområder

Hylle til oppbevaring, håndklestang – eller kanskje begge deler? De avtakbare glasshyllene gjør denne hyllen fra Dansani You til et praktisk og stilsikkert innslag på baderommet.

Praktisk hylle til badet fra Dansani You.

PRAKTISK OG STILSIKKER: Fleksibel hylle fra You-serien til danske Dansani.

4. Hold dusjen ryddig  

Lei av å se på flaskene med shampo og såpe når du står i dusjen? Med skapene «NEST» og "CASE" fra INR holder du flaskene godt skjult. Vipp ut den frostede døren, og hent ut produktene du trenger – når du trenger dem.

Nest fra IRN.

LETT Å MONTERE: Skapene "NEST" og "CASE" leveres med systemet INR "Borrefri". På den måten slipper du å borre hull i flisene. 

5. Ute av syne

Med integrert stikkontakt i baderomsmøblene kan du flytte hårføneren, barbermaskinen og den elektriske tannbørsten ned i en skuff eller inn i et skap.

Skuff med stikkontakt til badet.

PRAKTISK: Gjem bort hårføneren i en skuffe. Stikkontakt gjør at den er klar til bruk på null komma niks. Baderomsmøblet på bildet er fra danske Dansani

Se et stort utvalg av tilbehør til badet her, eller spør om tips og råd i din nærmeste Comfort-butikk

0 Klikk & hent kr 0,00