Slik får du orden på baderommet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Finn din rørlegger & butikk

Alle produkter

Inspirasjon og råd

Slik får du orden på baderommet

Smart oppbevaring på baderommet

Disse smarte løsningene gir deg et ryddig og oversiktlig baderom.

Enten badeværelset ditt er stort eller lite, gjelder det å finne praktiske systemer som gjør det lett å utnytte plassen til det fulle.

Her er fem smarte løsninger som vil gi deg et ryddig og oversiktlig baderom, slik at du aldri mer trenger å bruke tid på å finne noe i rotete skuffer! 

1. Skap orden i uoversiktlige skap 

Skap kan ofte være et problem på baderommet – spesielt de som er dype. Tingene du oppbevarer innerst i skapet ser sjeldent dagens lys, og det er vanskelig å holde oversikt over hva du egentlig har.

En god løsning kan være å bruke praktiske brett eller akrylkasser som du kan trekke ut, og som eventuelt kan stables, slik at du får maksimal utnyttelse av den plassen du har tilgjengelig.

SMART OPPBEVARING: Med akrylkassetter og brett får orden i et uoversiktlig skap. 

2. Orden i skuffene 

Tro oss, et godt skuffesystem på badet vil forandre hverdagen din til det bedre. Med skuffeinndelere kan både sminkekoster, hårstrikk, barbermaskiner og annet få sin faste plass, og du kommer aldri til å irritere deg over rotete og uoversiktlige skuffer igjen. 

Du kan også bruke kurver eller bokser i skuffene. Gummimatter som hindrer produkter å skli rundt i skuffen bidrar også til orden.

Tips! Skal du kjøpe nye baderomsmøbler, anbefaler vi å velge et møbel med soft-close på skuffene. Da vil disse lukke seg mykt og lydløst. 

ORDEN I SAKENE: En skuffeinnredning med romdelere og lokk kan alt ha sin faste plass, og du mister aldri oversikten.

3. Velg baderomsmøbler med integrert stikkontakt 

Med integrert stikkontakt i baderomsmøblene kan du flytte hårføneren, barbermaskinen og den elektriske tannbørsten ned i en skuff eller inn i et skap. 

SMART LØSNING: Baderomsmøbler med integrert stikkontakt er smart for å unngå mer rot enn nødvendig på baderommet.

4. Høyskap med skjulte løsninger 

Får du ting opp fra gulvet og utnytter veggene på badet til smart oppbevaring, frigir du nyttig gulvplass, noe som igjen vil bidra til å holde baderommet ryddig og gjøre det enklere å rengjøre. 

Velger du en skapinnredning som består av både skuffer og hyller, kan du enkelt holde orden i håndklær og andre baderomsprodukter. Har du behov for en fleksibel løsning, anbefaler vi å velge høyskap med løse hyller, slik at du kan justere antallet og høyden på hyllene etter behov. Du kan også velge høyskap med åpne hyller, som du kan fylle med dekorative oppbevaringsbokser. 

Tips! Har du lite plass, kan det være fornuftig å kombinere en frittstående vask og et smalt høyskap. For å utnytte plassen enda mer, kan du plassere høyskap over toalettet, vaskemaskinen, tørketrommelen eller lignende.

Skal du pusse opp? Gjør dette først

Skal du pusse opp eller bygge nytt bad, er det viktig at du i planleggingsfasen tenker over hvilke behov du har for oppbevaring på badet. Investerer du i baderomsmøbler med flere funksjoner og med fokus på smarte og integrerte løsninger, vil du få et bad som hjelper deg å holde orden, og som vil gi deg en god start på dagen. 

I våre butikker får du hjelp til å tegne drømmebadet, og tips og råd om smarte løsninger som vil bidra til å gi deg drømmebadet. Finn din lokale Comfort-butikk her