Få orden på badet

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Inspirasjon og råd

Få orden på badet

Luna dansani comfort baderomsmøbler.JPG

Få siste nytt innen innredning av skuffer og skap på badet. Morgenstunden er kritisk kort for mange av oss - best å finne tingene vi leter etter.

Det er ikke veldig lenge siden baderomsinnredningene så ganske annerledes ut på innsiden enn de nye modellene gjør. Tilbudet av tilbehør til skuffer og skap er enormt og alt ligger i grunn til rette for at vi til en hver tid på badet skal kunne finne det vi trenger. Hvis vi gidder å gjøre noe med rotet?

Skap på badet - noe annet en før
Går det ikke an å holde orden i skapene på badet nå så vet ikke vi. Svært populært for tiden er skuffer integrert i skapet og hyllebrett som kan trekkes ut i de øverste hyllene. Det gir mulighet til å få oversikt over alt - også det som før var gjemt innerst i skapet. Genialt?

Dansani baderomsmøbel oppbevaring i skap Comfort_2.PNG 

Ikke bare er uttrekksskuffene til skaphyllene smarte fordi de gir oversikt, men de finnes også i skreddersydde varianter, avhengig av om du skal oppbevare sminkekoster, hårfønere, tannbørster, sakser og annet. 

Dansani baderomsmøbel oppbevaring i skuff Comfort_2.PNG

Velkommen til et ryddigere bad! Flere av våre leverandører av baderomsmøbler har tilbehør som dette tilgjengelig for bestilling ogmye av tilbehøret er utstilt i flere av våre butikker.

Dansani baderomsmøbel oppbevaring i skuff Comfort.PNG

Vegghengte hyller
Det kan være både praktisk og fint med vegghengte hyller på badet til oppbevaring, men det forutsetter en viss orden for at det ikke skal forsterke et rotete inntrykk. En hylle med god orden kan nærmest oppleves som et stilleben på badet dersom det gjøres ryddig og fint, og det velges materialer som passer resten av interiøret.

Vedum bad oppbevaring på badet_hyller.PNG Luna_04a_15_12_GL.tif@p0x0-q85-M1024x1024.jpg

Les mer om orden på badet og finn motivasjon til å rydde opp i kaoset. Vi hjelper deg gjerne med forslag til innredning på badet for å finne det som føles mest optimalt hjemme hos deg.