Trender på baderommet i 2018

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi har rørleggere til store og små oppdrag! Ta kontakt med din nærmeste Comfort-rørlegger, vi hjelper deg!

Inspirasjon og råd

Slik får du inn farger på baderommet

INR Aspen

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe forteller deg hvordan du skaper din egen fargerike oase på baderommet.

Farger er definitivt tilbake i trendbildet – og ikke bare på stua eller kjøkkenet. I takt med at badet har blitt et personlig rom hvor vi ønsker å slappe av og stresse ned, er det blitt stadig mer vanlig å bytte ut de hvite flisene med fargerik maling.  

Det synes Dagny Thurmann-Moe, ekspert innen farge og trendforecasting hos Dagny Fargestudio, er på tide. 

– Ofte er baderommet et av de få stedene i huset vi kan få være helt i fred, låse døren og skape vår egen lille oase. Lune farger er med på å vekke nettopp denne følelsen, forteller hun. 

Baderom med personlighet

Dagny mener at norske bad i lang tid har vært preget av å være i samme stil, og at vi nå er i ferd med å «ta tilbake» baderommet.

– Styr unna det tradisjonelle sterile og kliniske uttrykket, og velg i stedet farger som gjør deg rolig, avslappet og glad, forteller Dagny, som selv drømmer om et bad i støvete terracottafarger. 

– Vi begynner for eksempel å se alternativer til flis på veggene, og det blir stadig vanligere å bytte ut flis med baderomsplater som kan males. 

Tips! Velger du å legge baderomsplater som du maler i stedet for flis, kan du spare penger når du skal pusse opp. Husk at du i dusjsonen fortsatt må ha fliser. 

Stress ned med naturmaterialer 

Skal du først bygge nytt eller totalrenovere badet, anbefaler Dagny å droppe de hvite flisene og heller trekke inn bærekraftige og varige naturmaterialer, som stein og tre. Det er ikke bare av estetiske grunner: 

– Forskning viser at pulsen og stressnivåer synker når vi tar på treverk og når vi omgir oss med rolige, behagelige farger. Nå som badet endelig har blitt et sted for å slappe av og stresse ned, passer jo det perfekt med disse materialene!

Styr unna det tradisjonelle sterile og kliniske uttrykket, og velg i stedet farger som gjør deg rolig, avslappet og glad.

Hold deg oppdatert på de nyeste baderomstrendene! Følg oss på Pinterest og på Instagram

0 Klikk & hent kr 0,00