5 favoritter fra Fima sin nye krankolleksjon

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Inspirasjon og råd

5 favoritter fra Fima sin nye krankolleksjon

Enten du er på jakt etter en servantkran eller kjøkkenkran, Fima sin krankolleksjon 2019 byr på prisvinnende og tidløst design. Her er våre fem favoritter fra kolleksjonen.

Siden 60-tallet har den italienske familiebedriften FIMA Carlo Frattini designet og produsert kraner til baderommet og kjøkkenet med fokus kreativitet, elegant og innovativt design og minimalistiske og sofistikerte linjer. 

Nesten 60 år senere produserer FIMA fortsatt alle sine produkter i Italia. I deres nyeste krankolleksjon ligger fokuset på prisvinnende design og miljøvennlige løsninger. Her kan du se hele krankolleksjonen for 2019.

Her er noen våre favoritter fra kolleksjonen! 

Mast – servantkran til badet 

Med sitt minimale og funksjonelle design er servantkranen Mast perfekt for deg som ønsker et rent, moderne og minimalistisk design på baderommet. Modellen er ny av året og kommer i både høy og lav modell. Velg mellom forskjellige farger, som børstet sort krom, gull, børstet gull, hvit matt og børstet nikkel.  

I tråd med Fima sitt fokus på miljø er kranen designet med en vannbesparende patron som bidrar til et økonomisk vannforbruk. 

Mast-serien kommer også som dusjløsninger og badekarkraner. 

Her kan du se hele utvalget av servantkraner hos Comfort.

KRANER FRA FIMA CARLO FRATTINI (f.v.): FIMA Spillo Up servantkranFIMA Capo kjøkkenkran, FIMA Matrix kjøkkenkran, FIMA Skinny kjøkkenkran og FIMA Mast servantkran.

Skinny – kjøkkenkran med uttrekk 

Er du på jakt etter en kjøkkenkran som både er pen og se på – og som er praktisk å bruke – er kjøkkenkranen Skinny fra Fima noe for deg. I tillegg til å være 37,6 cm høy, noe som kan være praktisk når du skal vaske gryter og store boller, har kranen en dreibar tut og hånddusj. 

Vi er ikke de eneste som har latt oss begeistre av modellen. I 2017 vant Skinny «red dot design award» for sitt elegante og moderne design. 

Modellen kommer i sort, matt, hvit matt og krom. 

Capo – kjøkkenkran med uttrekkbar hånddusj

Capo fra Fima er en vakker og stilsikker kjøkkenkran med flere smarte løsninger. Den har en funksjonell uttrekkbar hånddusj med ekstra trykknapp for sprayfunksjon og dreibar tut. 

Modellen er 32,6 cm høy og kommer i krom, matt hvit og matt sort. 

Spillo Up – servantkran til badet 

Spillo Up er en stilsikker modell med enkel funksjonalitet. Serien kjennetegnes av sine slanke og minimalistiske linjer. Kranen kommer i flere ulike størrelser, fra 15,2 cm til 30,1 cm. Den kommer også i flere ulike farger, og vi har særlig lagt vår elsk på variantene gull og matt gull. 

Spillo Up-serien kommer også som dusjsett med takdusj, dusjsett, dusjtermostat og innebygget kran, og som kjøkkenkran med og uten hånddusj. 

FIMA SPILLO UP: Servantkranen FIMA Spillo Up i gull-utførelse. En smal og liten modell med klikkventil i samme farge som kranen.

Les også: Derfor elsker vi FIMA Carlo Frattini 

0 Klikk & hent kr 0,00