Rørlegger i Oslo | Comfort Lambertseter

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Comfort Lambertseter AS

Sommeråpningstider mandag-fredag 10-15 (hele juli) - Vi flytter butikken, så noe redusert tilbud i denne perioden. God sommer!

 

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Rørleggertjenster, butikk, renovering av bad

Comfort Lambertseter har siden oppstarten i 1979 under navnet Holstad & Westerheim AS spesialisert seg på service på innvendig og utvendig røranlegg, modernisering av bad og renovering av boliger. 

I vår butikk kan du se et utvalg av vårt svært brede produktsortiment og prate med våre dyktige medarbeidere som alle har rørleggerbakgrunn.  Velkommen til oss for en hyggelig rørprat.

Gratis Befaring

Ring eller send oss en e-post dersom du ønsker at vi kommer på befaring hos deg. Befaringen er gratis og uforpliktende. 

Raschs vei 40, 1153 Oslo

Vakttelefon

Åpningstider

Mandag

10.00-15.00

Tirsdag

10.00-15.00

Onsdag

10.00-15.00

Torsdag

10.00-15.00

Fredag

10.00-15.00

Lørdag

Stengt

Søndag

Stengt

Faglig trygghet

Skal du koble om rørsystem, ha nye skap på badet eller installere vanbåren varme? La en av våre rørleggere se på saken så du slipper frustrasjon og får jobben gjort skikkelig med en gang.

Produktkatalog

I vår nye produktkatalog har vi samlet alt til badet på et sted! Her kan du lese om årets trender, få gode råd og se gjennom hele vårt vareutvalgt. Trykk her for å lese vår produktkatalog

Boligmappa

Nødvendig dokumentasjon på arbeid utført av våre fagfolk, lagrer vi i boligmappa