Comfort- Stolt sponsor

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Vi er stolte av å være en del av det Eventyrlige Oppussingsteamet!

Comfort- Stolt sponsor

I samarbeid med Eventyrlig Oppussing hjelper vi å oppfylle folks hyttedrømmer. Følg oss i ukene fremover hvor vi hjelper Halvor Bakke og co med oppussing av baderom og kjøkken.

Drømmer du om et vakkert sted hvor du kan finne ro og harmoni? Et sted hvor du lever tett på naturen? Da er du ikke alene. Hyttedrømmen deles nemlig av svært mange, og over 100.000 nordmenn går med konkrete planer om å kjøpe et feriested i løpet av de neste tre årene. Men hvordan kombinerer du luksus med praktiske og funksjonelle løsninger? Hvordan gjøre rommene inne like forlokkende som naturen utenfor? I serien Eventyrlig oppussing tar interiørekspert Halvor Bakke og teamet sitt deg med til fjells, sjøs og skogs. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt, og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Se opp for et eksotisk og barskt oppussingsprogram som inspirerer, motiverer og underholder. 

Møt de dyktige Comfort-rørleggerne som finner løsninger til et hvert ønske, for at det praktiske ikke skal stå i veien for drømmeløsningen. Med hjertet for faget yter de kvalitet i alle ledd, for å sikre at hyttedrømmen varer i lang tid fremover. Følg med på kanskje Norges mest inspirerende oppussingsprogram for tips og råd- eller ta turen innom din nærmeste Comfort-butikk eller se comfort.no for mer informasjon.

Her er noen av Comfort-rørleggerne du vil du se mer av gjennom høsten.

Vi sees på TV3 torsdag kl.21.30 og Viafree!

Comfort - stolt sponsor av Eventyrlig oppussing

0 Klikk & hent kr 0,00
ComfortAdvancedCookieBanner