Vi er til for medlemmene våre - ikke motsatt

Gå til hovedinnhold Gå til meny
Vi leverer store og små rørleggertjenester - Comfort, det tryggeste valget!

Vi er til for medlemmene våre - ikke motsatt

Rørlegger Comfort

Medlemmene våre sier vi er den kjeden som tar minst og gir mest. Det er viktig for oss å utvikle medlemmene våre både som bedrifter og med kompetanseheving hos den enkelte. Bli en del av familien du også!

Medlemsfordeler i Comfort-Kjeden

Comfort skal tilby rørleggerbransjens mest lønnsomme kjedekonsept til sine medlemsbedrifter. Det betyr beste markedstilgang og bedriftsutvikling. Vi skal være til for de beste VVS-bedriftene i Norge, som bidrar til god og lønnsom drift gjennom tilgangen til høyt kvalifiserte medarbeidere. Comfort er for medlemmer både med og uten butikk.

Innkjøp

Comfort skal sikre markedets beste innkjøpsavtaler for våre medlemmer. Vi skal ha god tilgang på kjente merkevarer, egne merkevarer (EMV) og unike merkevarer (UMV). Det er en forutsetning at produktene er av god kvalitet, har gode garantiordninger og god reklamasjonsbehandling.

Markedsføring

Vi satser tungt på å markedsføre sine rørleggere og butikker. Det avsettes hvert år budsjettmidler som gir kjeden et solid grunnlag for å være godt synlig både på print og digitalt.

Kompetanse og felleskap

Hvert år har kjeden en mengde samlinger med formålet å øke kompetansen hos våre medarbeidere, utveksling av erfaringer mellom likesinnede og bygge relasjoner oss imellom. Blir du medlem av Comfort, blir du medlem av en familie.

Bonus

Bonusmodellen vår er helt åpen og gjennomsiktig for medlemmer. Man har full oversikt over grossistbonuser, produktbonuser og markedsstøtte. Dette skiller oss fra våre konkurrenter.

Dersom du ønsker å høre mer om kjeden, eller søke om medlemskap, kontakt Administrerende Direktør: Vidar Skoglund.

 

0 Klikk & hent kr 0,00