Sentralstøvsuger

Publisert oktober 2016Tags VaskeromDel Facebook, Twitter
Sentralstøvsugere er praktiske i bruk samtidig som at de blåser det farlige finstøvet ut av hjemmet ditt.

Sentralstøvsugere kan monteres i alle type boliger. Alt fra små leiligheter og hytter til næringsbygg, nye som gamle.

Luftkvalitet er livskvalitet
Luftkvalitet handler ikke bare om et rent hjem eller et rent kontor, men også om god helse og mindre stress. Når du puster inn ren luft i et behagelig inneklima, orker du mer. Sprudler mer. Sover bedre. Slik handler luftkvalitet om livskvalitet.

Anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund
De fleste av oss tilbringer ca. 90 % av tiden innendørs. God inneluft og godt renhold i hjemmet er derfor svært viktig. Dette skaper bedre trivsel og helse. Ved å støvsuge med en vanlig støvsuger blåses mikrostøvet og gasser ut i rommet igjen. En sentralstøvsuger fjerner dette fra boligen, og gjør at vi kan puste inn friskere luft. Sentralstøvsuger anbefales derfor av allergispesialister som bl.a. Norges Astma- og Allergiforbund.

Sentralstøvsuger med god effekt
Östberg CVS100 er en liten modell med høy sugeeffekt. Sentralstøvsugeren er er støysvak, tar opp svært lite plass og er derfor godt egnet til leiligheter, hytter og mindre boenheter. Sentralstøvsugeren kan monteres i både nye og eldre boliger.

Modellen leveres med en effektiv, støysvak “flow-thru” motor og 15 liter støvpose. Sentralstøvsugeren startes og stoppes av innebygget automatikk via støvsugerkontakt eller støvsugerslange med av/på bryter. Maskinen kan også startes manuelt på selve sugeenheten.