Få det akkurat slik du vil på badet

Publisert mars 2015Tags Møbler, BadDel Facebook, Twitter
Det finnes uendelige muligheter dersom du vil utnytte baderommets potensiale maksimalt - velg etter bredder, dybder og utforminger tilpasset egen smak og badets romløsning.

​Ofte er man mest opptatt av veggen hvor servantskapet og speilet skal monteres, og kan glemme de andre veggene som i mange tilfeller gir svært gode muligheter for oppbevaring og funksjonell helhet. I dag er tilbudet av ulike løsninger til badet så stort at du kan velge en hel del ulike størrelser og utforminger som kan mikses sammen til en komplett løsning i tråd med dine ønsker. 

Innred de andre veggene
​Ved å kombinere en eller flere hylle-, skap- eller skuffemoduler med benkeplate, som enten går i ett med møbelet eller har en kontrastfarge, får du en fin og veldig praktisk løsning på en vegg du kanskje ikke hadde tenkt på å innrede. Møbelet gir ytterligere oppbevaringsmulighet og en ekstra benkeplate som er praktisk som stellebord, til oppbevaring av tilbehør, som sminkebord eller lignende. 

Vegghengte baderomsmøbler Dansani_Comfort.jpg

​Husk at de vegghengte løsningene ofte også kan stå på ben, som en kommode. 

Linn Bad ingrid baderomsmøbel -oppsett-150-ask-120cm-8701_comfort.jpg

​Utnytt veggen over toalettet

​Veggen over toalettet kan enkelt utnyttes godt til oppbevaring på en stilfull måte, som gir en helhet på badet. Du kan mikse ulike høyder og grep - integrerte så vel som utenpåliggende - som kan gi badet et særpreg i tillegg til god oppbevaring. Speilskap kan også fungere fint, da speilet ofte gir bedre romfølelse og ikke bygger for mye over et toalett. 

Utnytt veggen over toalettet_Comfort_Dansani Inzo.jpg Speilskap til badet Dansani Inzo_Comfort.jpg

Ikke la skjeve vinkler være et hinder
​Har du skråstilte vegger kan du få masse lagrings- og bruksplass ved å benytte en lang benkeplate som kuttes til. Det gir mulighet for praktiske åpne hyller. Det finnes ofte vegghyller i samme materiale som benkeplatene. 

Skråvegg på badet Dansani Inzo_Comfort.jpg

Har du skråtak på badet kan du la benkeplaten gå helt til veggen. Dette gjør at du utnytter plassen maksimalt og samtidig skaper et luftig uttrykk med masse lagringsplass. Det finnes også store mengder tilbehør med ulike mobile løsninger som håndklestiger og lignende som tar liten plass i rommet.  

Skråtak på badet Dansani Inzo_comfort.jpg

​Alternativt kan du bruke vegghengte hyller eller skap under skråtaket, som skaper funksjonalitet og utnytter romløsningen godt. 

Linn Bad grethe baderomsmøbel-oppsett1002-hvitmatt100-cm_001_comfort.jpg

Hos våre forhandlere har vi mange ulike møbelserier utstilt. Ta kontakt med oss dersom du trenger råd og veiledning - vi hjelper deg i mål med badet.

​Møblene i artikkelen er fra Dansani og Linn Bad. Se flere møbler her