Spennende detaljer på badet

Baderomsmøbel grå Comfort.jpg
Matt grå baderomsmøbler og sorte detaljer i kontrast til det hvite - enkelt og virkningsfullt!

Innred badet med kontraster

Hvitt og sort har lenge vært i trendbildet - også på baderommet. Ved å velge en matt gråfarge på baderomsmøblene skaper en spennende kontrast, samtidig som det myker opp uttrykket. Bildene er stylet av interiørblogger og stylist Henriette Amlie. Sorte detaljer, grønne planter og en spennende lampe gir et personlig preg og en fin kontrast til det ellers hvite baderommet. Et godt tips er å se hvilke elementer en liker å bruke i de andre rommene i boligen og ta med noe av dette inn på baderommet også. Slik skaper du en helhet i boligen og et hyggelig sted å starte dagen!

Lys og nordisk stil på baderommet.


God plass til oppbevaring

Baderomsmøblene Hanna fra Linn Bad har dype skuffer med rom-inndeler og integrert grep. Speilskapet har gode hyller og innebygd belysning med både over- og underlys. Har du bruk for mye oppbevaringsplass til småting på badet, er et speilskap en god investering. Da får du alt opp i synshøyde og får god oversikt over tingene dine. Så slipper du lete etter ting hver morgen! Høyskapet er kun 40 cm bredt, men rommer det meste av håndklær og baderomsprodukter. Møblene finnes også i hvitt og kastanje.

Baderomsinspirasjon-hanna-linn-bad.jpg

Høyskap, speilskap og servantskap med skuffer gir god oppbevaring.

Høyskap, speilskap og servantskap med skuffer gir god oppbevaring.


Sort servantkran

Servantkranen Quad fra den italienske produsenten FIMA Carlo Frattini gjør seg godt i utførelsen matt sort. Du kan også få denne kranen med klikkventil inkludert i hvitt, krom, gull og bronse. En spennende og fin kontrast til den hvite vasken.

quad-servantkran-fima-carlo-frattini.jpg
Quad servantkran fra den italienske produsenten FIMA Carlo Frattini.


Hylle på badet med bilder og friske blomster

Hyllen over toalettet blir her brukt til å sette bilder og fotografier - dette skaper en personlig uttrykk på badet. En fin benk til å sitte på og friske blomster er også med og skaper et praktisk og spennende baderom.

baderomsinspirasjon-innebygget-baderomshylle
Innebygget hylle over toalett

Vegghengt toalett med innebygget sisterne og betjeningsplate er populært hos det fleste som skal pusse opp badet. Toalettet tar mindre plass, du kommer lettere til når du skal vaske og kan som her lage en hylle til oppbevaring over toalettet. Betjeningsplater og toalettskåler kommer i mange ulike former. Du kan også få betjeningsplater med kullfilter som fjerner vond lukt. Et annet tips er å passe på å få et toalettsete som er avtakbart slik at du får vasket hele skålen, og med soft-close slik at toalettsetet lukker seg mykt igjen.

Inspirasjon til baderommet

Vi har samlet spennende baderomsinspirasjon og gode råd når du skal pusse opp badet her på comfort.no, i tillegg kan du også følge Comfort på Instagram og Comfort på Facebook.

Foto; Jimmy Linus