Om oss

Om Comfort Lambertseter.

Butikk - utstyr og bad i alle prisklasser til enhver smak.

I våre lokaler finner du foruten kontor og lager, vår butikk. Her kan du se baderomsinteriører og utstyr fra ledende leverandører utstilt. Vi har bad i alle prisklasser og stilarter og våre fagfolk hjelper deg med å finne frem til ditt bad som dekker dine behov og passer din smak.

Stort toppbilde

Et team med en prosjektansvarlig som dekker alle fagområder.

Kjøper du bad oss tar vi det hele og fulle ansvaret for leveransen fra planlegging og oppstart til badet står ferdig og klart til bruk. Vårt team dekker alle fagområder og består av erfarne fagfolk med lang erfaring i å jobbe sammen under vår ledelse. Du som kunde trenger bare forholde deg til en ansvarlig i forbindelse med gjennomføringen av leveransen.

Comfort rørlegger.

Som medeier i Comfort - kjeden har vi tilgang til kjedens produkter og medlemmenes erfaringer og kompetanse. Det er noe vi har med oss i vårt daglige virke og som kommer deg som vår kunde til gode. En av Comforts hovedoppgaver er faglig utvikling av sine medlemmer. Vi og våre kolleger jobber derfor etter bransjens nyeste metoder, godkjenninger og standarder, og alltid med de beste materialene


Comfort Lambertseter 

Raschs vei 40 

1153 Oslo  

Bestill rørlegger

Åpningstider

Man-Tor08.00-17.00
Fredag08.00-16.00
Lørdag10.00-15.00

Medarbeidere; Comfort Lambertseter

Atle Hagen

Daglig leder

lambertseter@comfort.as

99116464

Ole Isaksen

Butikksjef

ole.isaksen@comfort.as

23168950