Forside_2_av_2.JPG

Velkommen til Comfort Lakselv Rørlegger Kåven AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Rørlegger Kåven AS- ditt lokale rørleggerfirma

Rørlegger Kåven AS er etablert i 1972, og har vært medlem av Rørleggerkjeden Comfort siden 1985. Vi har i dag 14 ansatte og omsetter for 16 mill. i året. Vi er en viktig aktør innen rørlegger og ventilasjonstjenester i Porsanger.Vi utfører alle typer oppdrag, fra de tradisjonelle serviceoppdragene til større prosjekter, samt alle typer ventilasjonsarbeider og blikkenslagerarbeider. Vi har finnmarks mest moderne blikkenslagerverksted. Vi er Nettoline kjøkkenforhandler, og kan levere komplette kjøkken med hvitevarer. Vi tegner ditt bad og kjøkken i 3D med tilhørende tilbud. Vi kan montere alt vi selger.

Noen av våre spesialiteter er total prosjekter, service, sprinkler, ventilasjon, kjøkken, blikkenslagertjenester,varmepumper, og gulvvarme till din bolig, hytte eller industribygg.

Fornøyde kunder – vår mulighet.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår butikk!

Besøk oss på facebook

Besøk oss på Facebook

Comfort Lakselv 

Laatasveien 

9700 Lakselv  

Bestill rørlegger

Åpningstider

Man-fre0800-1600
LørStengt