image.jpg

Velkommen til Comfort Langset Rør AS

Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Vi kan leverere hele utvalget til Comfort og kanskje vi har noe som passer ekstra godt på ditt bad? Velkommen innom.

Comfort Langset Rør - leverer rørleggertjenester i Kristiansund


Comfort Langset Rør As er gjennom engasjement, kompetanse og erfaring en viktig aktør i bransjen på Nordmøre og i nordre deler av Romsdal.Vi utfører alt fra de tradisjonelle serviceoppdragene i hus, og bedrifter, til større industrielle prosjekter.


Noen av våre tjenester til privatkunder er totalbad, ny bygg eller rehabilitering av opplegg i stor og liten skala, service på alle vvs instalasjoner, levering og montering av varmepumper, gulvvarme og varmeannlegg. Vi har stor butikk med 10 stadig oppdaterte baderomsinnredninger, i tillegg til badekar, dusj og varmepumpe utstillinger slik at man kan se hva vi leverer. For våre bedrifstkunder utfører vi også de samme oppdragene som til private, i tillegg prosjektering og gjennomføring av industrirørlegging, sprinkling, ombygging i fabrikker og produksjonslinjer. Vi har lang erfaring med varme og energi prosjekter og leverer slike anlegg med serviceavtaler . Vårt innholdsrike lager brukes aktivt av bedriftskundene og deres vaktmestre/ vedlikeholdsarbeidere, for spesial deler og reservedeler til nye og gamle anlegg.

Vi gir hurtig svar på tilbudsforespørsler, gir uforbindtlige tilbud, og foretar befaring etter avtale.

Fornøyde kunder – er vår stolthet. Derfor har vi stor kompetanse i alle ledd.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til oss !

Ta turen eller ring for en hyggelig prat med oss på Langset Rør AS.

Comfort Kristiansund 

Kårvåg 

6530 Averøy  

Bestill rørlegger

Åpningstider

Mandag08.00-16.00
Tirsdag08.00-16.00
Onsdag08.00-16.00
Torsdag08.00-16.00
Fredag08.00-16.00
Lørdag 10.00-13.00